קסמים , כשפים ועוד...

שאלונית

New member
קסמים , כשפים ועוד...

כדי להשאר בנושא אבל להחליף מעט אווירה , רציתי לשאול, שיש הרבה אנשים , שבמצבים קשים , מוצאים עצמם מחפשים בכיוונים שלא חשבו בכלל שיגיעו אליהם...(מקווה שזה לא -לא במקום...
) אז אם מישהו מתחשק לו לשתף:
מצאתם עצמכם פונים לכל מיני מכשפים, קבליסטים, רבנים, קוראות בקפה, קוראים בקלפים קוסמים, ....קונים או עושים קמעות, שותים שיקויים, או משהו בסגנון??? ואם כן-זה עזר?? זה היה מיותר??

רוית ב

New member
עדיך שתשמרי את הכסף שלך

לבזבוזים בחנויות של בגדי הריון ואת השלווה הנפשית שלך תחפשי במקום אחר (אולי אצל בעלך? או בחוג שעושה לך כייף או בכל דבר שגורם אושר) הדבר היחיד שאני ממליצה הוא טיפול אלטרנטיבי בשדיקור סיני ונטורופטיה. מכשפים מכשפות ושאר ירקות...המממממממממממממ, חבל על הכסף, מצוקת אישה שרוצה להרות היא טרף קל לשכאלו....

שאלונית

New member
אני מתארת לעצמי

ובגלל זה ובכל זאת אשמח לשמוע מנסיונם של מי שהיה שם...

ברנדי1

New member
חבל על הזמן שלך

אני לא ממש מאמינה לדברים האלה, אבל אמא שלי כן, והיא הלכה לכל מיני קוראות בקפה, טארות וכו' ולפי מה שהן אמרו הייתי אמורה להיות עם שני ילדים לפחות עד כה, אז איך שזה נראה לי חבל על הזמן והכסף, זה שטויות. אפרופו האחרונה אמרה שאני אלד עד ינואר, אז בינתיים אני ממש לא בהיריון אז.....

פינקי33

New member
האמת שבדיוק אתמול אמרתי לבעלול

שנורא בא לי ללכת לאיזו קוראת בקלפים וכמובן שהוא התחלחל, הוא כל כל ציני ורציונלי ולא מאמין ב"שטויות האלה"... גם אני לא ממש אבל כן, אני די שבורה ודי חלשת אופי בתקופה הזו ומודה שזה נובע מכל אלה. האמת שפעם הייתי הולכת לכל מיני מכשושים כדי שיגידו לי מתי אתחתן. אחרי שהתחתנתי הפסקתי ללכת אבל עכשיו אני רוצה שיגידו לי מתי אלד... אני לא יודעת אם באמת אלך כי אני לא רוצה להכנע לחולשה הזו ולרפיון הזה אבל אם אלך מבטיחה לעדכן כאן...

קוקולה30

New member
אוהוו, אין לזה סוף

פעמיים בעמוקה בקברי צדיקים,(הפעם השניה היתה ביום חול כי הפעם הראשונה היתה בשבת, אז חשבתי שבגלל זה לא יצא מזה כלום) רבנים מסוגים שונים, אמא שלי הלכה לנמורולוגית, מי חיים,ועוד היד נטויה. אני זוכרת שלפני הטיפולים הסתכלתי על הסגידה הזו לכל המכשפים למיניהם די בזילזול ומאד סלדתי מאנשים שהולכים לכל השרלתנים האלה. היום אני יודעת שאי אפשר לשפוט אדם שנמצא במצב כזה, ואם זה עושה טוב, נותן תקוה, אז למה לא? להזיק זה לא יכול, אבל רק אם זה בא במינון נכון בלי להוציא יותר מדי כסף וכמובן לשלב טיפול קונבנציונלי עם כל ה"אברא קדברא" הזה.

שאלונית

New member
זהו, שחלק מהשאלה באה משם..

לי כל הדברים האלה נראו תמיד כל כך הזויים ומסחטת כסף אחת גדולה...ופתאום אני מוצאת עצמי חושבת על זה....

קוקולה30

New member
אוהוו, אין לזה סוף

פעמיים בעמוקה בקברי צדיקים,(הפעם השניה היתה ביום חול כי הפעם הראשונה היתה בשבת, אז חשבתי שבגלל זה לא יצא מזה כלום) רבנים מסוגים שונים, אמא שלי הלכה לנמורולוגית, מי חיים,ועוד היד נטויה. אני זוכרת שלפני הטיפולים הסתכלתי על הסגידה הזו לכל המכשפים למיניהם די בזילזול ומאד סלדתי מאנשים שהולכים לכל השרלתנים האלה. היום אני יודעת שאי אפשר לשפוט אדם שנמצא במצב כזה, ואם זה עושה טוב, נותן תקוה, אז למה לא? להזיק זה לא יכול, אבל רק אם זה בא במינון נכון בלי להוציא יותר מדי כסף וכמובן לשלב טיפול קונבנציונלי עם כל ה"אברא קדברא" הזה.

גם אני חיפשתי תשובות../images/Emo57.gif

הלכתי ל"מכשפה" שאומרים שהיא משהו משהו....עוד לפני שרציתי להכנס להריון, היא אמרה לי 3 ילדים בהרבה ביטחון. מאז ועד היום כל מה שהיא אמרה התגשם, חוץ משלושת ילדי. אני עוד מחכה
.

Otisco 12

New member
מכשושות../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif

הי שאלונית, בעקרון אני לא ממש חושבת שזה יעזור לי, אני מרגישה אפילו קצת דבילית להאמין באמונות וניבוי עתידות, על קמעות ממש אין מה לדבר. אמא שלי דוקא הלכה כמה פעמים והצליחה להוציא אותי מדעתי, ביקשתי ממנה שבבקשה לא תערב אותי בענייני המכשושות שלה... ...אבל לפעמים, עמוק בפנים, אני רק רוצה לדעת אם כן או לא, רק לדעת שזה לא לשווא, אני אפילו מוכנה להתמודד אם לא, ואז לחתור בכיוון אחר, אבל אני יודעת שגם אם תהיה לי תשובה לא בטוח שאני יהיה בטוחה
. בקיצור הכי בטוח זה להאמין בעצמנו...

למעלה