קסם רגעי... 
יש לי חברה טובה שאני מכירה כבר קרוב ל - 10 שנים. בשנים האחרונות ממש התקרבנו והתוודעתי למשפחתה (אפילו המורחבת...) יש לה שני אחים ואחות - מקסימים כולם!!! אני לא הולכת אליה הביתה הרבה, כי אין שם כל כך פרטיות (בית קטן למשפחה גדולה...) אבל זה לא ממש משנה ולא מפריע. בעצם, זה ממש לא רלוונטי לסיפור... אז.. אני לא פוגשת את המשפחה שלה הרבה, וכשזה קורה אז זה ממש לכמה רגעים. בימים אלו ממש היא מחפשת אוצרות גנוזים אי שם מעבר לים, כך שאני אף בקושי מדברת עם המשפחה (אולי פעם בשבועיים, וגם זה רק עם האמא) טוב, טוב, אני מגיעה לעיקר כבר...
) יש לה שני אחים כאמור (מתחיל להיות מעניין מה?!...) אף פעם לא הייתי סקרנית או מעוניינת... והיום, במקרה לחלוטין, פגשתי את אחיה הצעיר (4 שנים...) והתחלנו לדבר. דיבורים, דיבורים, דיבורים... חשמל באוויר. הסתכלנו אחד לשני בעיניים ואף אחד לא היה מסביבנו. (חברה שלי הייתה שם ועוד ידידה שלו) זה היה פשוט קסום. פתאום הכרתי מישהו אחר, פגשתי משהו אחר. זה היה כל כך לא צפוי!!! נפרדנו לשלום בבקשה שלו שאבוא לבקר ו... הלכנו כל אחד לדרכו. לקחתי נשימה עמוקה וחברה שלי שאלה כשהוא לא היה בטווח שמיעה: מה זה היה?!?! בטונציה שיכולה להשתמע לכיוון אחד... נשימה - להכניס, להוציא... אז האויר נכנס למוח, לכל התאים האחרים, ששותקו וחזרתי למציאות שלי ולרגע הנכון והאמיתי. לא, אל תגידו לי שיהיה משהו, שכדאי לנסות, שאולי... אני לא מעוניינת, הוא ממש לא בשבילי. קפריזה של רגע. באמת קסם רגעי, אבל כל כך מפתיע... שהייתי חייבת לספר...
) יום נהדר לכולם @ @ J U
יש לי חברה טובה שאני מכירה כבר קרוב ל - 10 שנים. בשנים האחרונות ממש התקרבנו והתוודעתי למשפחתה (אפילו המורחבת...) יש לה שני אחים ואחות - מקסימים כולם!!! אני לא הולכת אליה הביתה הרבה, כי אין שם כל כך פרטיות (בית קטן למשפחה גדולה...) אבל זה לא ממש משנה ולא מפריע. בעצם, זה ממש לא רלוונטי לסיפור... אז.. אני לא פוגשת את המשפחה שלה הרבה, וכשזה קורה אז זה ממש לכמה רגעים. בימים אלו ממש היא מחפשת אוצרות גנוזים אי שם מעבר לים, כך שאני אף בקושי מדברת עם המשפחה (אולי פעם בשבועיים, וגם זה רק עם האמא) טוב, טוב, אני מגיעה לעיקר כבר...