קסם נשי

Lir האחת

New member
קסם נשי ../images/Emo68.gif

מה דעתכם/ן על שימוש של נשים ב"קסמים נשיים" בוויכוחים עם גברים? נשים
מה דעתכן על נשים אחרות שמשתמשות ב"קסם הנשי" על מנת להשיג דברים. גברים
מה דעתכם על נשים שמשתמשות בקסמן הנשי על מנת "להביס" אתכם. מלחמת המינים, לא?

אין לי שום בעיה עם קסמים..

וגם הן לא תמיד מביסות אותנו... חוץ מזה הן אוכלות הרבה חרא על עצם היותן נשים אז מגיע להן לנצל גם את היתרונות....

קסם נשי

עובד רק אצל גברים שנותנים לתאוות שלהם לשלוט עליהם בן אדם ששולט על תאוותיו לא ייפול לזה

וכבר אמרו אתה יודע...

שהתאווה הזאת היא הדבר הכי קשה בעולם... גם אתה אני בטוח יכול ליפול בזה... ואחי לא כל קסם חייב להיות כזה קסם "אפל"...

danielo18

New member
אם יש דבר אחד שאני מתעב? זה זה.

אני פשוט לא מסוגל להבין למה לעזאזל נשים קיבלו את הכח הזה? אין ספק,גם החזק שבגברים לא יוכל לעמוד (או שכן..) בפני הקסם הנשי.חיוך קטן,פה רמיזה,שם דיבור בכפל משמעות (וזה לא שהיא מדברת בכפל משמעות חס וחלילה - פשוט המח הגברי מתרגם את זה סימוליטנית לקונוטציות אחרות) והופל'ה,כל מה שהיא תרצה - היא תקבל... אצל גבר? זה פשוט לא קיים. אם הוא ינסה משהו - מייד יתברר לו שבדיוק מהדבר הזה הבחורה סולדת..רק לגברים יש את הנושא המשותף שדרכו אישה תשיג את כל מה שהיא רוצה.. מה דעתי על נשים שמשתמשות בקסם שלהן? הן פשוט חכמות.

נראה לי שתכמניות זו המילה המתאימה

אני אישית נגעלת משימוש בתכונה הזאת.... למרות שכל אישה לדעתי יכולה להצליח בדרך הזו בצורה מדהימה... זה לא פייר שאשה משתמשת ביופי ולא בשכל זה גם מוריד מהרמה שלה! לא ככה?

danielo18

New member
מוריד ברמה? כן..

השאלה היא במה מדובר,ובכמה קסם צריך להשתמש.. למרות שיש בנות שיגידו ש"כל האמצעים כשרים" להשגת המטרה.

כל האמצעים כשרים

השאלה מה התדמית שתיווצר להם אח"כ.... אני לא מעוניינת לנקוב בהגדרות

מולימול

New member
"קסם נשי " עובד ! ! !

עובד על המון גברים כמו בכי וכו' . . . כמדומני חז"ל אמרו משהו בסגון של ... חוכמתה של אישה יופיה , יופיו של גבר חוכמתו..."

אוי! נכון יש זרם חדש של בחורים

שברגע שתבכי יעשו לך "דוקא" ולא יגשו אלייך, כי "הם לא נכנעים לבכי"!???????????????

מולימול

New member
ברגע שתבכי ...

בכי זה לא קסם אישי אלא הפעלת תחבולות נשיות ... סוג של "תקיפה" מכיוון אחר . לכן במצב כזה הייתי אומר לך " אין לך פה ? ? ? תפסיקי לבכות ותחזרי כשתוכלי לדבר " חחח (סליחה על חוסר הרגישות) ...

סליחה

אבל אני ממש לא יודעת איך בוכים בכוונה. הנה ההכוחה לזה שאתם חושבים שזה נועד כדי לסחוט משהו ולא כי אולי באמת זה קורה.

למעלה