קסם מעשי.

PoshKale

New member
קסם מעשי.

מי אמר שאין קסמים ? יש ויש...ועוד מעשיים, מוחשיים...לא סתם קסמים. ואחד כזה היה לי בידיים בסופ``ש הזה. אכן סופ``ש קסום היה לנו. כיף לאהוב כיף להרגיש כיף להתרגש כיף להחזיק את זה כל עוד יש לך את זה. וכשזה נמצא בידיים, ההרגשה עילאית...לפתע העולם יכול להראות קטן. כשעוטפים את זה...מקבלים כוח מנתינת הכוח...מחכה כבר לפעם הבאה. הקסם הזה...הוא קסם מעשי... מי אמר שאין קסמים ? יש ויש...ועוד מעשיים, מוחשיים...לא סתם קסמים. ואחד כזה היה לי בידיים בסופ``ש הזה. לאב יו דובש.

אהובה.א

New member
אאאאחחחחחח פוש

איזה כייף של אהבה יש כאן תמשיכו כך עשיתם לי את זה אוהבת אתכם אהובה

Mrs.Dvash

New member
אני בוכה אתה מאמין?

אני actually בוכה במשרד. מצטערת... לא יכולה לכתוב איך היה הסופ``ש, עדיין לא כי אני עדיין שם לא כאן... זה כואב, לכתוב לך דרך מסך כשרק לפני כמה שעות הסתכלנו בעיניים ודברנו... וזה כואב, לחבק אותך דרך טלפון כשרק לפני כמה שעות הרגשתי אותך איתי. זה כואב, כי היה לי טוב, [אפילו אם יש קטע פסיכולוגי של היום הראשון ;-) ] אבל ככה זה תמיד, בסוף מתרגלים, חוזרים לשגרה, עד הפעם הבאה... זוכר מה אמרת לי לפני שיצאנו לשדה תעופה? חשוב לי, שתמיד תמיד תזכור - אני אוהבת אותך אתה חשוב לי מאוד אני אתך גם אם אני לא נמצאת לידך אוהבת מלאן. ד``ש לאמא לפרי ולרולי :)

אוסי

New member
;-) :-() ;-p .......

פוש .........אני הכי שמחה בעולם....... עכשיו יהיה לי שבוע טוב .... חבל שלא נכנסתי אתמול ... אוהבת ...עד השמים כפול שניים ..... אוסי.

למעלה