קסם האפילפסיה

superney

New member
קסם האפילפסיה

אני בן 25 היום בגיל 13 חתפתי התקפים בלילה ולקחתי תרופות חמש שנים ומאז אין התקפים ואין תרופות . מאז ההתקף הראשון חיי השתנו אני יכול לראות דרך דברים דרך קירות למרחק רב לראות עתיד ועוד הרבה דברים שלא גיליתי. היום אני עובד בחברת תקשורת גדולה ומסתובב בין כולם ברחוב כשהתופעה החלה בגיל 13 חשבתי שכולם כאלה אבל גיליתי שלא .. אני לא מעשן לא שותה קפה וריח של נס עושה לי רע . אני הולך להתחתן ואפילו אישתי לא יודעת כלום על זה לפעמים אני לא מאמין על עצמי שיש לי כוחות כאלה .. אני מקווה שיש עוד אנשים כמוני אי שם אם יש אשמח לתגובות ... אגב אני לא סופרמן . אני קיים במציאות .

Blueberry Kiss

New member
אני שמחה שהמחלה עברה לך.

לפי התיאור שלך אני מניחה שמדובר באפילפסיית נעורים, לא? בכל אופן- למה לא לספר לאשתך לעתיד על המחלה שהייתה לך? אני לא חושבת שצריך להסתיר. אם היא באמת אוהבת אותך היא תקבל אותך על אף המידע הזה (שבכלל לא נחשב לנוראי בעייני חלק מהאנשים).

superney

New member
תודה אני מאחל גם לכם שהמחלה תעבור

אשתי אחות בית חולים היא יודעת על זה מה שהיא לא יודעת שאני רואה דרך קירות. ורואה את העתיד ורואה מה כל אדם שמדבר איתי אומר לעצמו בלב . אני מאחל גם לכל החולים שהמחלה תעבור וימצאו לה תרופה סופית אני יודע מה זה לקחת את התרופה כל יום בבוקר ובערב ולישון בהשגחה ואני יודע כמה זה מאט את התפתחות המוח והקושי בריכוז והכושי בזיכרון כך לפחות לי היה וזה עבר מילד של ציונים של 40 50 לציונים של 90 100 וחברים יקרים תזכרו שלכל דבר יש סיבה השאלה איך תראו את זה ואני ממליץ לראות את זה בעיין טובה "אם תחיכו אל העולם הוא יחיך אליכם" אשמח לתגובות אם לעוד משהוא נוצרו כוחות על בעיקבות המחלה....

למעלה