קסם האהבה...

קסם האהבה...

במיוחד בשבילך קטפתי פרח לתת לך במתנה במיוחד בשבילך כתבתי שיר חרוז במנגינה במיוחד בשבילך רקמתי חלום חלום על המחר במיוחד בשבילך על המון ויתרתי כדי שתהיה מאושר במיוחד בשבילי קטפת לי פרח עלוב,נבול ומשומש במיוחד בשבילי ניגנת שיר שלא לי היה מוקדש במיוחד בשבילי חלמת חלום כמו מסיוט התעוררת במיוחד בשבילי לא ויתרת על כלום ובי מאד פגעת אז למה אני כמו טיפשונת עלייך שירים כותבת ולמה הדמעות זולגות מעיניי כשעלייך אני חושבת כנראה שכוחה של האהבה חזק מכוח ההיגיון כנראה שכוח המשיכה שלנו חזק מכוח הרצון וזה קסם האהבה....

ואת ..

קסם של מלאך .. קסם של אהבה קסם של אישה .. קסם של זמרת מדהימה ... ברוכה הבאה מתוקה .. שיהיה לך יום קסום מלא אהבה @}-}-- שרון

שרוניייי

מתוקה,תודה על המילים היפות... שיהיה לך היום המקסים ביותר.. אוהבת אותך זמרת בארים

זהו הקסם הכי קסום..........

המילים שלך קסומות ומלאות באהבה רגש.. פשוט מקסיםםםםםם ואני אומרת ש.. האהבה היא ספונטנית, והיא באה לידי ביטוי בדרך של שמחה, של יופי,של אמת, ואפילו של דמעות....... אהבה חיה את הרגע..... ,, את היית מאוהבת ואת יודעת מה פירוש האהבה.... זאת תחושת עונג גדולה.... אף לא לא לוותר על האהבה........ ואני מאחלת לך שתמיד יהיו בליבך שמחה,אושר,ואהבה,,,,, שלך....חוקרת

חוקרת פרטית....

לצערי טרם ידעתי אהבת אמת....כזו שכולם מדברים עלייה.... גם היום הזה יגיע...אני יודעת..... לעולם לא להתייאש ולוותר על האהבה.. שיהיה לך יום מקסים ותודה.... שלך זמרת בארים

חוקרת...

אהבת אמת...כזו שכולם מדברים עלייה...טרם ידעתי.. אך אני לא מאבדת תקווה...גם היא תגיע.. תודה לך..על המילים היפות והנכונות... שיהיה לך יום מדהים שלך זמרת בארים

למעלה