קסם האהבה

may may

New member
קסם האהבה

אהוב יקר נתתי לו אתמול בלילה לחבק אותי... פעם ראשונה אחרי המקרה... רק אך ורק במחשבה לו היית זה אתה... רק כדי לדמיין שזה אתה... להרגיש זרועותיך מלטפות אותי... מנגנות על גופי... שכבתי שם עם הגב אליו עוצמת עינים חזק ומדמיינת שזה אתה... אהוב יקר שלי........ אוהבת אותך לעולמים.....

קרני

New member
ואנו נותרים פעורי פה...

ואני אישית עם שאלה... אמונתי באהבה אמיתית ובכלל קטנה מאוד מאוד במאוד מאוד מאוד................. דרוש לי הסבר ``לטירוף`` הזה... ממני, ששואלת בתום לב ובסקפטיות רבה... יום טוב מאי @ @ J U

may may

New member
תשובה לקרני

``הטירוף`` הזה שאת קוראת לו... זו אהבה... לי אישית אין הסבר לכך, בכל 7 שנות נישואיי לא הרגשתי לא חוויתי לא ידעתי מה זו אהבה, הקסם המדובר כאן... לימד אותי לאהוב, לימד אותי שעדיין יש ``טירוף`` שנקרא אהבה... ונכון, לא התראינו מעולם, ונכון לא נגענו לא נשקנו... אבל האהבה הזו היא מעל הכל.... מעבר לנגיעות, מעבר לנשיקות, מעבר למראה חיצוני, כמו שאמר פעם, כשמתאהבים ממבט ראשון, מתאהבים במראה החיצוני לכן זו נקראת אהבה מ מ ב ט ראשון... אהבתנו... באה מהלב.. מתחתית הבטן... לא ידעתי שזה קיים... אני מאחלת לך קרני ולכל אחת אחרת... לחוות את החויה הזו... ``הטירוף`` הזה שנקרא - א ה ב ה ולך קסם שלי - תודה שלימדת אותי לאהוב... דבר שמעולם לא קרה לי.

קרני

New member
אז....

אני מצטערת... אני עדיין סקפטית בכל עצם בקיומי... לא מצליחה להביא את עצמי לאמונה בקיום הדבר הזה... אך שמחה בשבילך שאיפשרת לעצמך להיסחף עד כלות בדבר הזה שכל כך ממלא אותך בנפלאות כזאת! :)) שיהיה לך רק אושר, למרות המצב הכולא הזה אליו נכנסת ובו את מוצאת את עצמך... ושוב (הסקרנות ומוטיב החקירה האישית שלי עולים כאן שוב... עימי הסליחה... מקווה שתוכלי לי... ;-)) האם זה לא נוח לך יותר רק לח ש ו ב על האהבה, ולא ממש לממש אותה ולכן את נמצאת כל כך רחוקה ממנה, בלי אפשרות ממשלגעת בה?! - את כמובן, לא חייבת לענות, זאת רק אני והתיאוריות חסרות המעצורים שלי...:))) - שיהיה לך מקסים מאי מאי! @ @ J U

למעלה