קסיסת ציפורניים....

kababit

New member
קסיסת ציפורניים....

בתור מכורה "כבדה" של קסיסת ציפורניים, זה התחיל מגיל מאוד צעיר וזה נמשך. יש הרבה שטוענים שאנשים קוססים ציפורניים בגלל לחץ או עצבנות, אבל זה ממש לא נכון מפני שאני קוססת בכל מצב אפילו בלי לשים לב, בזמן הליכה בזמן ישיבה אפילו בזמן האוכל. לדעתי התמכרות כזאת לקסיסת ציפורניים היא דיי קשה מפני שזה תמיד זמין, זה לא שצריך ללכת ולקנות את זה כמו סיגריות או לדאוג שזה תמיד יהיה... ת'אכלס זה לא מפריע לי אישית, אבל ההורים כל הזמן נותנים הערות. אני יודעת שאפשר לשים על הציפורניי מרה כמו שעושים לילדים קטנים, אבל...אמממ..למישו יש הצעות???

ארטור

New member
יש לי אותו בעיה.....

אני קוסס מילדות וזה משגע את אמא שלי עד היום והיא 90, שתהיה בריאה. אבל זה הרגל ולא התמכרות. בתוך התמכרות יש אובססיות והרגלים. מה שאנו מדברים, קיסס ציפורניים, זה הרגל. למרות שיש המון תיאוריות מפסיכולוגיו, אני חושב שיש גורם גנטי משפיע על התפתחות הרגל זאת. אני השלמתי עם זה וזה לא מפריע לי. מפריע אחרים וזה בעיה שלהם. אחשוב אלך הפעם הבא שאני אקסס

פרזיטית

New member
../images/Emo80.gif שוב....מזדהה גם איתך

זאת ההתמכרות הראשונה שיש לי שאני רוצה להפתר ממנה.(אחריה: קליקים באצבעות, סיגריות, ואולי אולי להפסיק עם הקולה) אבל בדיוק אתמול חשבתי על משהו חדש....(כי שום דבר לא עוזר, לא מרה ולא כלום) אתמול דיברתי עם חבר ואמרתי לו, בו נעשה התערבות שאני מגדלת ציפורניים. עכשיו, אולי הבעסה של המאה שקל שיילכו יעזרו לי, ואולי זה מה שיצליח לגרום לי לחשוב טוף לפני שאני מכניסה את האצבעות לפה... :) זה דבר מגעיל ולא נשי, אפילו שרשרת אני לא מצליחה לפתוח בשביל לשים אותה ואני כבר לא אוכלת את הציפורניים, אני אוכלת את הבשר....ולפעמים אני לא מפסיקה עד שיורד לי דם, אני מנסה כבר הרבה שנים להפסיק, כי ממש ממש נמאס לי!!! אז אני אודיע לך אם זה עזר לי.

ליאת ה ג

New member
קבבית מתוקה

תלוי מה הכוונה זה לא מפריע לך, תשאלי את עצמך האם כשתהיי בת נאמר 30 בעלת קריירה נאמר, האם יפריע לך ההרגל? שלא תוכלי לשים לך לק, או לעצב אותן? שלא תוכלי לעבור פגישה בלי לכסוס? תראי...בעלי בן 31 והוא כוסס ציפורניים כל הזמן, אני כל הזמן מעירה לו ומוציאה לו את היד מהפה אבל אין עם מי לדבר. מרה אולי לא, אבל אולי תדביקי לך ציפורניים מלאכותיות? מנסיון, זה לא כייף לכסוס אותן מאחר ויש שם דבק רעיל ביותר, וגם תוכלי להתרשם, אם את אוהבת את האצבעות שלך עם ציפורניים ארוכות או בלי, באשר לאם זה מזיק לך, שמעתי שזה הורס את השיניים, אני מבינה את הרעיון אבל אין לי מחקרים חד משמעיים באמתחתי אז אני באמת לא יודעת. בכל מקרה בהצלחה, למרות שמאוד מאוד קשה להגמל ממשהו, שלא לדבר על "תאכלס זה לא מפריע לי אישית". כל זמן שזה לא מפריע לך, כוח הרצון שלך יגיד לך "מה את רוצה ממני?"

פרזיטית

New member
אין על מה להדביק ../images/Emo80.gif

אני נסיתי גם את זה אבל אמרו לי שאני צריכה לגדל, לפחות טיפה, כדי שיהיה על מה להדביק את הציפורניים

פרזיטית

New member
אני או קבבית??

אני לא הצלחתי להתגבר...אני מחכה עכשיו לראות אולי ההתערבות שהיתה לי אולי תעזור. עד עכשיו לא נגעתי בציפורניים, מאתמול בלילה....כשגמרתי עליהם על נהצורה!!

ליאת ה ג

New member
כל הכבוד מלכה! ../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

כל פעם שמתחשק לך נסי לחשוב כמה עור וציפורניים תוכלי לקנות במאה שקל :) אני סתם צוחקת, שיהיה לך המון המון בהצלחה ואני מחזיקה לך אצבעות! (סליחה על הביטוי)

פרזיטית

New member
../images/Emo80.gif תודה חמודה ../images/Emo20.gif

אני אעדכן אותך בהמשך :) בינתיים כבר שש בערב ואני עדיין "נקיה"

dj_online

New member
בין ההתמכרויות הכי קשות שהיו לי

אבל יום אחרי שמישהו אמר לי שהציפורניים לא מתעכלות אלא פשוט נשארות בקיבה וקראתי כתבה על מישהי שאכלה את השערות שלה ומתה כי נוצר לה גוש ענקי, הפסקתי. זה גם לא ממש יפה ובדרך כלל גורם לדימומים וכאבים.

טרבלסי

New member
היי אני קוסס ציפורניים אובססבי

שלא מפסיק ליקסוס את ציפורניו למרות כל הניסיונות הכושלים להפסיק , גם אחרי שאני אומר לעצמי שאני מפסיק כמה דקות אחרי זה אני קוסס בלי לשים לב

פרזיטית

New member
טרבלסי

גם לי זה היה קורה. אתה פשוט מכניס את הציפורן לפה וכשאתה נזכר שרצית להפסיק זה כבר מאוחר מדי, כי אתה כל כך רוצה להוריד כבר את הציפורן שהתחלת "לטפל" בה (נכון?)
. אבל עכשיו משום מה. בנסיון שאני עושה בימים אלה להפסקת הקסיסה, זה לא קורה לי יותר, אני כמעט כל היום חושבת על זה שאני מפסיקה לקסוס ואני כל כך גאה בטיפה שגדל לי, ואני כבר מתה לראות את הידיים שלי נורמאליות, ולא להתבייש כל כך מאנשים ולנסות להסתיר את הציפורניים כל כך. (כי יש כאלה שישר מסתכלים לי על הציפורניים וכמה שאני אנסה להסתיר הם עדיין יראו)

למעלה