קסטות ומעבירים

קסטות ומעבירים

באופני השטח יש בעיה עם הקסטה. היא מתחלקת במהלך הרגיל קדימה וכשהיא "תופסת" זה מלווה ברעש של מכה, בהליכה קדימה, הקסטה משמיעה רעשי גרגור כאילו יש חול או מתכת שבורה. הקסטה הנוכחית היא 7 גלג"שים. המעביר accera. השיפטר שלי הוא של 7 הילוכים. 1) האם טיפול ניקוי ושימון יכול לפתור את הבעיה, או שצריך להחליף קסטה ? 2) בכמה גלג"שים יכול accera לטפל ? אני יודע מנסיון שלפחות 8. 3) האם ניתן לקמבן את השיפטר לטפל ביותר מ 7 גלג"שים גם תמורת חיווי שגוי בתצוגת השיפטר ? באופני הכביש יש לי קסטת 9 גלג"שים ומעביר מיראז' קצר. 4) האם המיראז' יכול לטפל ב 10 גלג"שים ? 5) מה הגלג"ש הגדול ביותר בקסטה שניתן להעמיס על מיראז' קצר ?

amirgal

New member
ניקוי לא יזיק.

תנסה לכוון את ההילוכים. לגבי שאר השלות אני לא יודע.

bonanai

New member
תשובות

1. תתחיל בניקוי, שימון וכיוון - לפי התיאור שלך יש גם סיכוי שתצטרך להחליף שרשרת או קסטה (תתחיל בשרשרת - זול יותר) לא נראה לי שאתה יכול להשיג גלגשי'ם בודדים לקסטה של 7 2. המעביר "טיפש" כל ה"חכמה" טמונה בשיפטר. אמנם שימנו משווקים את האסרה כמעביר 8 אבל אצלי הוא עובד במערכת 9 בלי שום בעיה 3. לפי מה שכתבתי קודם אתה בטח מבין שלא! אני מניח שיש לך שיפטר עם אינדקס (בניגוד לFRICTION הישנים). האינדקס הם מהלכים (קליקים) קבועים מראש לפי מספר הגלגשי'ם בקסטה. ולכן לא תוכל לגרם לשיפטר עם 7 מהלכים ל"גדל" עוד מהלך יש מאין... כביש - לא מכיר, אבל מניח שזה אותו עיקרון. בברכה

למעלה