קסטום אורדר

l s dream

New member
קסטום אורדר

הייתם מכינים למישהיא הזמנה מיוחדת לפני ששילמה? אמרתי לה שאני לא נוהג לעשות זאת אבל מוכן ללכת לקראתה חצי דר ולפסל בשעווה את התכשיט ואם תאהב שתשלם ואני יהפוך למתכת נראה לכם מקובל כזה דבר? עוד משהו שלא קשור. יש למישהו המלצה לציפוי זהב טוב ,נמאס לי שהמצפה שלי כל פעם עושה טעויות בין מבריק למט ועוד טעויות למינהם תודה

בפס הכחול למעלה

יש קישור להודעות נבחרות, ויש דיון על ציפוי זהב ןרשימה של מצפים. אני לא מבינה בזה בכלל... :) לגבי הקסטום אורדר, בעיקרון בכללי כדאי מאוד לאפשר את זה ולבחון כל מקרה לגופו. כמו שאמרתי, בצורפות אני לא מבינה את גודל ההשקעה, של עלויות או זמן, ואם אני לא טועה היו דיונים כאן של מצב שמוצר שהוזמן, אבל לא שולם מראש ולא נקנה בסוף, כי הלקוחה מאלה שאתה לא רוצה להתקל בהם בפינה חשוכה באטסי
ואם אתה מוכן ללכת לקראתה, זה מצויין, זה יכול לקדם את המכירה הזו, אבל עדיף לקבל עיצות מעשיות ממבינים בתחום.

רות מלר

New member
רק אם אתה נהנה ליצור בלי למכור

אין דבר כזה קוסטום אורדר אם הוא לא נימכר מראש אחרת, אתה לוקח סיכוי (כן לא סיכוי אלא סיכוי) שלאט אבל בטוח תיצור מלאי מגחמות של אנשים שרצו לראות את הפנטזיה שלהם הופכת לצור מבלי שהם שילמו ורכשו אותו. על קסטום אורדר- לוקחים את כל הכסף ממראש בהצלחה

milshake

New member
מסכים, עדיף תשלום מראש

לא חסר כאלו שפנו ושאלו, התעניינו ונעלמו.

למעלה