קסווווווווווו

REDDITZ

New member
קסווווווווווו

הקול ל וג´יטה בגרסה העברית שיגע אותי מה זה הדבר הזה ווי אני הייתי המום הקול של נפה מאוד מתאים לו אבל... וג´יטה שלי קסווווווווו

MiCroZiP

New member
בכלל כל הסדרה קסווווו

איך שהם הרסו אותה זה לא יאמן..... הקולות זוועתיים ובכלל עוד עם הפרקים הראשונים זה בכלל זוועה....

roychu

New member
סורי על הבורות, אף פעם ../images/Emo58.gif

לא התעמקתי בפרקים הראשונים של dbz, למה לויג´יטה יש שיער חום עכשיו? ולמה חליפת הסיאן שלו שונה? כי הוא הנסיך?

Gohan

New member
זה בסדר

השיער שלו חום\אדום סתם בגלל טעות..זה ייסתדר כשהם יגיעו לכדו"א. והחליפה....סתם, בלי סיבה מיוחדת

וגוהן נשמע כמו מרקו יש לו קול מעצבן

של ילדה קטנה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מקיטהה מה זה מקיטה אמא שלהם מקיטה

king kazabubu

New member
בוקר טוב!!!!!

ברוך הבא לישראל מר דני!!!!!!!!!!!!!!! כשאני אמרתי לך שיש לו קול מפגר לא הקשבת לי!!!! ומקיטה!!!!! אהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! למה?!?!? מה הוא עשה להם רע??!?!?!? וג´יטה שלי!!! שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! והם הרסו אותו... אני זועם למעשה... זועם! אני יכול לסבול את גוהן. ולפיקולו יש קול בסדר. ואפילו אני מוכן לקבל את הקול המעצבן שעשו לקרילין! ואת אוקס קינג שזה בעצם פומבה אני מוכן לסבול גם! אבל לא את וג´יטה שלי!!!! מקיטה... איזה עלבון...

Brolly

New member
ומזה הצעקות האלה?

הם נשמעים כאילו הם עם עצירות בשירותים ולא צועקים באמת... מה לעשות... ישראלים הם לא משקיענים כמו היפנים ^_^

TotoGuy

New member
מה רע באוקס קינג?

כן, זה פומבה, אבל אתה חייב להודות שהקול פשוט ממש דומה למקור היפאני. זה הדיבוב הכי מדוייק שעשו בכל הסדרה. בכלל שמתי לב שדוקא לדמויות שמופיעות איזה כמה פרקים יש את המדובבים שיותר מתאימים למקור ומשקיעים. אוקס קינג, לאנצ´. אפילו המדובב של ראדיטס השקיע מאד בהתחשב בעובדה שהוא מת אחרי כמה פרקים. הוא בהחלט השקיע יותר מהמדובב של וג´יטה, זה בטוח. כבר היה עדיף שהוא היה עושה את וג´י

Gohan

New member
הממ..

גם הקול של יאמוצ´ה חביב...מעניין איך יהיה הקול של טן שין האן.

gogumagog

New member
טוטו!

תשים ספויילרים אחי! זה יכול להרוס לאנשים, למרות שדי ברור מה קורה לרעים בסוף...

TotoGuy

New member
אוקי..

מה הרסתי פה? שאמרתי שראדיטס מת? יצאתי מנקודת הנחה ששידרו פה את הפרק הזה כבר ככה שזה לא מחדש כלום לאף אחד. אבל אני מניח שאתה צודק, נו טוב, סורי

gogumagog

New member
חחחחחחחחחחח.......

איך מחקו אותך אחי........
אני עדיין על הריצפה... פפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

למעלה