קסדת LS2 קרבון

drorב

New member
קסדת LS2 קרבון

ניתקלתי בפרסומים של קסדה בעלת מנגנון ניפוח של כריות הקסדה. וואלה סיקרן אותי. נכנסתי לחנות הקסדה ביצחק שדה ת"א. אני חוזר לרכב על אופנוע אחרי שנים של רכיבה על קטנוע וצריך לרענן את הציוד. לצורך רכיבה על קטנוע בחרתי בקדסות LS2 בעיקר בגלל מחירן הזול. קסדה 3/4 ב 250 שקלים. וקסדה מלאה במשהו כמו 400 ש"ח. איך שניכנסתי לחנות המוכר הציע לי את ה LS2 הנפתחת. אמרתי חבל על הטרחה להוציא את הקסדה הזו מהמדף כי אני לא מאמין בקסדות נפתחות. אני צריך סגורה. המוכר החביב והבלתי נלאה, אומר לי אין בעיה וכבר הייתה לו ביד קדסת LS2 סגורה. אני מסתכל עליה ורואה שהיא בדיוק באותה הצורה של הקסדה השחורה שברשותי. אמרתי לו יש לי קסדה כזו בדיוק ואני מחפש משהו יותר רציני מזה. הוא אומר לי שאין לי כזו כי זו יותר קלה ב 250 גרם. אמרתי לו בכל זאת אני מחפש קסדה טובה. המוכר לא התייאש ושלף לי עוד קסדה של LS2 עם הכריות המתנפחות. במחיר של פחות מ 600 ש"ח. הסתכלתי על הסוגרים של הקסדה וראיתי סוגר ראצ"ט כזה ולא סוגר של לולאות כמו הקדסדות הטובות של אראי, שואי וכ"ו. אמרתי לו אם הייתי רוכב על קטנוע וואלה הקסדה הזו הייתה באה בחשבון. אבל אתה יודע המעמד מחייב. אני רוצה קסדה טובה. וכל הזמן הזה אני מקווה שאולי אני אמצא קסדה טובה במחיר סביר. אני לא נעול על מותג זה או אחר, כי לדעתי קסדה מחליפים כל שנה. ההיתי בטוח שעכשיו הוא יוציא קסדה יקרה לא של LS2 ואז אני יגיד לו תודה רבה ונתחיל את הריטואל הקקבוע של להסתובב בחנויות ולחפש את הקסדה הבאה שלי. אבל המוכר הזה שלף איזה שפן מהכובע שעד לרגע זה הותיר אותי די מבולבל. הוא הוציא לי עוד .... נו איך לא?! LS2 עם סוגר לולאות ועם הגנה לסנטר ותאמינו או לא קסדת קרבון אמיתית. קסדה יפיפיה אבל במבחר צבעים עלוב. שחור, אדום ולבן. וזה במחיר של כ 1500 ש"ח. ועל זה בדיוק אני רוצה להתייעץ אתכם. אני יודע שיש אופנוענים שישימו על הראש רק קסדה טובה מבית טוב. זכותם. אני מוכן להתפשר על קסדה טובה מבית פחות טוב ובתמורה לקבל מחיר טוב. בכל זאת תמורת 1500 ש"ח אני מצפה לקבל קסדה טובה עם משקף מעולה, כריות שיודעות לשמור על הצורה שלהם לאורך זמן וכ"ו. הקסדה ישבה על הראש שלי טוב מאוד ומנגנון ניפוח הכריות מגניב. מבחר הצבעים כאמור עלוב אבל הקסדה הזו תפסה אותי. מה דעתכם? איך אני יכול לדעת אם אני קונה קסדה טובה או לא? דרור.

Mr BIG Biker

New member
במחיר הזה

אתה יכול כבר לקנות שואי מהדגמים היוצאים, יש עליהם הנחות (אומנם אין הרבה מידות או מגוון צביעות) קפוץ לאבזריון ונסה את מזלך.... ואגב מאיפה ההנחה שקסדה מחליפים כל שנה ?! לקסדות יש חיים של כמה שנים גם בשימוש ולא רק כחיי מדף...

drorב

New member
מהיכן אני יודע שמחליפים קסדה כל שנה

אין לי שום אסמכתא מקצועית בנדון. אלא אך ורק נסיון אישי. גם שחבשתי קסדות כמו אראי או HJC הן נמאסו עלי בערך אחרי שנה. את ה HJC זרקתי אחרי שנה ובדיעבד הצטערתי שלא זרקתי אותה מיד לאחר הקניה. אני בכוונה לא אומר שאני מצטער בכלל שקניתי אותה, כי איך יכולתי לדעת שזה זבל? מהאראי הייתי יותר מבסוט עד שבערך אחרי שנה שכבר עברתי מאופנוע לקטנוע. נסעתי ליפו לקנות פלאפל ואמרתי נשים את הקסדה, על המראה וברור שאני אהיה בקשר עין רצוף לראות שלא מרימים לי אותה. הכל התנהל כמתוכנן. חזרתי לקטנוע שבע וטוב לב. טוב את המשך הסיפור אתם בוודאי יכולים לנחש בעצמכם. אני רק יכול להשבע, שלא ראיתי אף אחד שמתקרב לקטנוע שלי שחנה על מדרכה רחבה במקום די מבודד. האמת גם האראי כבר די נמאסה עלי בשלב שהיא עברה לידיים חדשות בנסיבות מסתוריות. ככה שלא התבאסתי מי יודע מה. הקסדה הבאה שלי כבר עלתה 400 ש"ח. היום אני מחפש קסדה באמצע הדרך בין הקסדות היקרות לדעתי ללא הצדקה לבין הקסדה הזולה עם הראצט.

Mr BIG Biker

New member
יש הבדל בין זה שנימאס לך מקסדה אחרי שנה

ואתה גורם להם בכוח להעלם בדרכים מסתוריות
(פעם הבאה תגיד לי איפה ומתי
) לבין מחליפים קסדה כל שנה וזה גם לא ניקרא ניסיון אישי (אלא יותר נימאס אחרי שנה ובא לי חדש)

בקצת פחות מזה

אתה יכול לקנות מרושין - שהיא קלה להדהים, זו הקסדה שאני בחרתי. תנסה אותה אצל רינו טאייר בת"א או רשף בצומת גן יבנה

fazer_1000

New member
המעמד מחייב.

אני יוצא עכשיו לעבודה, צריך להגיע לבני ברק. אני קצת מתבאס כי אני על אופנוע והמעמד מחייב וחליפת עור עכשיו.. כשהייתי עם הקטנוע הייתי נוסע לעבודה בתחתונים. מה שכן, יש לי קסדת אראי שעשו אותה מאותו מולד שמשתמשים כדי לעשות לולנטינו (שרוכב עם AGV) קסדה שתשב לו בול. לי זה קצת לא נוח כי אין לנו את אותו ראש, אבל המעמד מחייב. אך, איפה הימים שבהם הייתי על קטנוע, זורק על עצמי את החצי אבטיח שנשאר במקרר ויאללה.. אין על המיץ האדום אדום הזה שנוזל לך ככה על הראש. בקיצור, אם עוד לא הבנת, אני תוהה למה אתה כל כך מדגיש את המעבר מקטנוע לאופנוע? אתה חושב שעל הקטנוע התאונות יהיו קלות יותר מאשר על אופנוע? ועל איזה מעמד מחייב אתה מדבר? תרכב עם מה שטוב לך, המעמד יסתדר.

drorב

New member
תראה

ראשית, שאתה עולה על אופנוע אין מה לעשות, הסטייל משחק תפקיד גדול יותר בהשוואה לקטנוע (כולל טימקס) שנית, אופנוע יותר מהיר מקטנוע (כולל טימקס) עם כל המשתמע מכך. שלישית אם כבר אני חוזר לאופנוע. תרשה לי להתחדש ולרענן את הציוד. סתם בשביל הכיף. למה אני מזכיר את החזרה לאופנוע? מהסיבה הפשוטה: זו בדיוק הסיבה למסיבה במקרה זה. דרור

menyroth1

New member
מאיפה הגרלת את המהירות ??

לא כל כך משנה אם התרסקת ב 120 קמ"ש (קטנוע ) או ב 200 קמ"ש (אופנוע כבד בד"כ ) . בשניהם אתה צריך מיגון טוב . קו המחשבה שלך בנושא מעמד נשמע לי יותר חברתי מאשר הבנה מה מהות המיגון . אני מוסיף גם את אמירות שלך שכבר נמאס לך אחרי שנה מכל קסדה (למרות שהיא ממשיכה לספק הגנה טובה ) .

Beetlejuice68

New member
אני רוצה להמליץ לך על קסדה מעולה בחצי מחיר

יש קסדה מצויינת עלתה 720 שקל כולל משלוח והכל! קסדה של Caberg Trip קסדה שיכולה להפתח כאשר עומדים ברמזור אבך אפשרי לסגור אותה לקסדה מלאה. אני אישית עברתי תאונה קשה מאוד עם מכה ישירה בפנים , אם לא הייה לי את הקסדה הזאת, ללא ספק הייתי שובר את הלסת. הקסדה הייתה סגורה בזמן התאונה ולכן הצילה אותה , אילו הייתה פתוחה המקרה הייה חמור ולכן אני מקפיד לסגור אותה כל נסיעה ורק להתאורר או קצת רוח הפנים בעמידה ברמזור היא נפתחת ולא יותר. עם בנויה בצורה טובה , עם משקף שמש איכותי. מדובר בקסדה מאוד בטיחותית ואיכותית ואני ממליץ עליה בחום הרכישה שלי הייתה באיביי שזה מוזיל מאוד את העלויות ולכן גם מאוד כדאי. דף מכירה

vmisha

New member
ראיתי כמה פעמים את הקסדות האלה

לעומת קסדות אחרות הן מאוד דקות, כאילו חסכו בריפוד. בכל הקסדות האחרות יש שכבה עבה של ריפוד, ובאלה היא משמעותית יותר דקה. לא נראה לי נעים לחטוף מכה, כשהקסדה הזו על הראש (יכול להיות שאני טועה)...

מיצו

New member
יצויין שהניק הנ"ל נחסם, אבל השארתי את

השרשור רק בגלל שיש לו ערך מסויים. לידיעתכם, השאלה לא היתה תמימה ונועדה רק כדי להעביר את הניק דרך מנגנון הניטור. לא נורא. שיהיה מעניין.

מיצו

New member
אם זו היתה מדינת משטרה, לא היו משחררים

מבית משוגעים כל כך מהר.

menyroth1

New member
המשטרה לא מתקרבת לבתי משגעים

אם המשטרה הייתה מתקרבת לבתי משוגעים זו בחיים לא יכלה ליהיות מדינת משטרה כי לא היו שוטרים יותר במשטרה הזו .

למעלה