קסדת Darth Vader - ביקורת

קסדת Darth Vader - ביקורת

מי אמר שאין גיוון? המוצר: Darth Vader Voice Changer Helmet החברה: Hasbro מחיר: 35$ מה זה? קסדה/מסיכה בשני חלקי פלסטיק עבה של Darth Vader מטרילוגיית הסרטים של Star Wars. בתוך המסיכה מיקרופון, ופנל חזה בעל 3 כפתורים. הכפתורים מכילים קולות מהסרט, והמסיכה מעוותת את כולו של הלובש לקולו של ויידר. מראה: המסיכה בנוייה בקנה מידה כמעט 1:1 מהסרט. הפלסטיק איכותי, ללא Seam Lines או פגמים אחרים. העדשות כהות, ומסתירות את עיניו של הלובש היטב. הלוק של המסיכה פשוט מדהים. זה חוויה יוצאת דופן בלבישה הראשונה וההסתכלות במראה... מדהים... מי לא רצה להרגיש כמו ויידר? מבחינת המראה, אין הבדל משמעותי לעומת הקסדות של דון פוסט, שמחירן 60 דולר וצפונה... תפעול: באופן מדהים למידי, המסיכה יכולה להיות מותאמת במידתה הפנימית לראש של ילד בן 6, ובאופן דומה לראש של מבוגר! גם אני ואחי הקטנטן (6) מדדנו את המסיכה, ואף אחד מאיתנו לא הרגיש בחוסר נוחות... שימו לב, שאיני אדם גדול מידות, ייתכן שלאנשים גדולים יותר תיהיה חוסר נוחות. לחיצה על אחד הכפתורים ייתן 4 משפטים שונים של ויידר מהסרט, ולחיצה על הכפתור השני תתן כדקה של קול הנשימות הכל כך מזוהה של ויידר. חוויה. לחיצה על הכפתור השלישי תפעיל את המיקרופון ואת מערכת ה-Voice Changing. איך שינוי הקול? מינורי. יש לדבר קרוב לתוך המיקרופון, וגם אז שינוי הקוךל מינורי ולא משמעותי. דיבור ממרחק שהוא פחות מצמוד למיקרופון יגרור הד (קול כפול של השינוי וקול הדיבור המקורי). כיף, אבל פה לא אמרתי "וואו" (לעומת הסעיפים הקודמים). שווה את הכסף? ללא ספק. הקסדה ניראית מעולה על המדף, ועוד יותר טוב על הראש... קולות הנשימה מעולים, וזה בהחלט חוויה... לגבי שינוי הקול, ציפיתי ליותר אבל הדבר ממש לא פוגם בהנאה... אולי עדיין לא גיליתי את הטריק... אין ספק שהעסקה יותר משתלמת מאשר קסדות האספנים של דון פוסט היקרות. תהנו!

alon3232

New member
הוא שאל אותך מהיכן קנית את זה?

לא את מי צריל לשאול ? למה פשוט לא לענות תשובה עניינית בסגנון: הזמנתי מ-eBay שם המוכר היה XXXX או חבר קנה לי בחנות Toy R' US בניו-יורק משהו ספציפי הרי שלם כך הקמת את הפורום - כדי לחלוק מידע

איזו התקפה...../images/Emo122.gif

הבנתי את השאלה לא נכון... חשבתי שהשאלה איפה אפשר להשיג בארץ... הקסדה נקנתה בטויס אר אס בארה"ב והובאה לארץ... אין ספק כי ניתן למצוא כאלה באי ביי.

oren*

New member
הוא שאל היכן קונים ב"שקלים", בפעם

האחרונה שרכשתי מוצר ב-EBAY או בטויס אר אס בטיימס סקוור בניו-יורק, לא ניתן היה לשלם בשקלים ומהשאלה בהחלט היה ניתן להסיק שהוא מחפש לרכוש את המוצר בישראל (אדם בן 21 אמור לדעת להכפיל 35$ ב-4.3 כדי לדעת את המחיר בשקלים). פורומים קיימים כדי לחלוק מידע בהתאם לשאלות הנשאלות, במקום לתקוף את קיין על כך שלא פרסם את המחיר גם ביורו, ליט"ש וין יפני, היית יכול להתייחס להרמת הכפפה וההשקעה שלו בביקורת על המוצר - למרות שהרבה יותר קל לצעוק "הפורום יבש, הפורום יבש".

alon3232

New member
תגיד-מישהו מינה אותך לשוטר ?

מה זה בכלל עניינך ? אם קיין נפגע הוא ילד גדול שיכול לדאוג לעצמו מה גם שאנחנו מדברים ביננו במסרים מחוץ לפורום. וכן, מי שמשקיע, תורם ומשתתף (קצת יותר ממך- מה היתה תרומתך לפורום ?) בפורום יש לו את הזכות להגיד מה שבא לו - כולל שהפורום יבש - והמסר שלך ושלי רק מוכיחים זאת. ואגב את גיל 21 עברתי ביותר משנותייך ואני יודע להכפיל רק שלידיעתך שער הדולר עומד על 4.37

ידידיי,

אנחנו צעירים מידי (פורומית) בשביל לפתוח בריבים.... (ריבים ומכות זה מותרות של פורומים ותיקים יותר...). לא נפגעתי, ואני יודע שהכוונות של כולנו טובות, בואו נחזור למלאכת הצמיחה...

ID3D

New member
../images/Emo45.gif אם היינו רוצים מכות היינו

נוסעים לקטמון!

oren*

New member
חלילה ריבים, ביקורת על הדרך בה

נכתבו הדברים, דווקא בגלל גילו הצעיר של הפורום - אם מנהל הפורום מקבל "שטיפה" לאחר פרסום אחת הביקורות הראשונות (אם לא הראשונה), מה מחכה לאחרים שישכחו חלילה איזה פרט לגבי המוצר עליו כתבו או לא יבינו במדויק את השאלות שהפנו אליהם? כן, אפילו מתוך מחשבה עליי במקומך, בתור מי שלא בקיא במונחים המקצועיים אבל נהנה מהתחום והיה מעוניין לכתוב ביקורת דומה בעתיד - לא בטוח שהייתי יודע היכן ניתן לרכוש דמות מסויימת בישראל או להגדיר מחיר מדוייק ב-EBAY כשבכל רגע נתון יש למעלה מ-50 מכירות רלוונטיות במחירים שמתחילים בפחות מדולר ומגיעים למאות דולרים לסדרות מלאות. אין פה שום דבר אישי נגד אף אחד וחבל שאנשים בוחרים להתקיף ולהיפגע (ההתייחסות לגיל הייתה בכלל לבחור שהגיב לך וביקש את המחיר בשקלים) - בסך הכל האינטרס של כולנו שהפורום יהיה מקום נעים להשתתף בו, אז סליחה אם מישהו נפגע מהדברים

Wing Chan

New member
אנשים...../images/Emo109.gif

עזבו אתכם ריבים כאלה זה כמו שתריבו איזה גלידה יותר טעימה כאילו, לא יודע...בערך...
קיצר שבו על איזה מנה פלאפל עם הרבה עמבה ויאללה סולחה

Mor L

New member
אממ...

אם אפשר... איפה אפשר להשיג את אותה הקסדה בדיוק?

Wing Chan

New member
איביי ../images/Emo109.gif

נתנו פה לינק למעלה לחיפוש שנעשה שם
בהצלחה

BIacKnight

New member
../images/Emo51.gifנשמע מדליק! ועוד נקודה..

בקשר לויכוחים שמעלי זה לא נחוץ ,במיוחד לפורום שעוד בחיתוליו כמו שהבנתי אלון- הוא אספן ותיק ,וברשותו לא מעט דמויות אם תוכל לכתוב ביקורות על כמה מהדמויות- זה יוסיף "נפח" לפורום.. ולפי רמת הכתיבה שלך אני מאמין שגם תצליח למשוך אחרים..
.

Chakotay

New member
עדיין לא קיבלתי את הקסדה

ויש לי שאלה, אילו משפטים הקסדה אומרת? זה די חשוב לי :)

למעלה