קסדת כביש/שטח

קסדת כביש/שטח

אם יש פה אנשים עם דו"שים שרוכבים לשטח כמה עשרות עד מאות קילומטרים בכביש,באיזו קסדה אתם משתמשים? קסדת שטח בכביש=סבל די גדול מעל 120 קמ"ש,קסדת כביש בשטח=סבל גדול בכל מצב. רעיונות,המלצות???(ממש לא נוח לסחוב קסדה נוספת ולהטלטל איתה קשורה לאופנוע בשטח,ותשובות כמו "סע 110 קמ"ש",עזבו
). תודה דורון

shayph

New member
תלוי מה מפריע לך...

הרעש מהקסדה במהירויות גבוהות? או הצורה האווירודינמית שלה? אין לי הרבה ניסיון בנסיעות במהירויות בכביש אם בכלל, עם קסדת שטח אבל תמיד בנסיעה לשטח אני נוסע על כביש מהיר יחיסת מהירות שיוט 100.. לכמה דקות בודדות הרוח כמעט תמיד מושכת אותה כלפי מעלה... נראה לי שאפשר לפתור את זה על ידי הוצאת מגן השמש שיש על הקסדה.. שמשמש כ"כנף" על הקסדה ויוצר התנגדות... תנסה להוריד את המגן שמש שים אטמי אוזניים.. נגד הרעש.. :) וכמובן משקף שמש כדי לא להסתנוור... שוב אני אומר את זה לא מנסיון פשוט נראה לי שזאתי הבעיה עם קסדות השטח

razc

New member
אם מפרקים את מגן השמש

אם מפרקים את מגן השמש מקסדת השטח. היא מתפקדת די בסדר גם ב 120 קמ"ש.

AVNER XR

New member
יש קסדה של AIROW שהיא שטח+

משקף מאד נוחה ואני לא משתמש כלל במשקפי אבק אבל יש רעשי רוח בנסיעת כביש הפתרון אטמי אוזניים . בתור פשרה הקסדה טובה מאד .רק קח בחשבון שהיא לא מתאימה לרכיבת שטח טכני או סינגלים אלא יותר לכיוון של רכיבת שבילים מהירה.

CBRRRRRR

New member
דורון, יש לאראי קסדה משולבת

לא זולה, אבל משולבת שטח/כביש עם משקף. משהו בדיוק עבור אופנועים כמו שלך. לא ניסיתי, רק זוכר ביקורות משבחות. אני חושב שגם לב.מ.וו. יש כזו, מצד שני אתה על קטום אז מה פתאום

תודה על התגובה

את האראי ראיתי וגם על זו של ב.מ.וו שמעתי מתישהו אבל המחיר של שתיהן הוא לא מה שאני מתכוון להוציא על קסדה שלישית(כבר יש לי כביש ושטח)לכן זו של AIROH נראית לי כמו פיתרון מצוין(אני רק רוצה לבדוק איכשהו אם נכנסות משקפי אבק עם משקף מורכב). ואכן מאז שאני על קטום אני באמת לא יכול לחשוב על אף מותג אחר(אפילו לא קסדה
)

AVNER XR

New member
האמת דורון אין צורך היות והיא מאד

מאווררת .מקסימום כשיש הרבה אבק סגור את המשקף .העלות בערך 1000 ש"ח.

למעלה