קסדות ומשקלים

sentinel

New member
קסדות ומשקלים

האם יש משקל מומלץ לקסדה או כמה שהקסדה יותר קלה יותר טוב? עוד שאלה... האם יש הבדל במשקל בין קסדת שטח לקסדת כביש? ושאלה אחרונה באותו נושא... האם החומרים מהם עשויות הקסדות הם שונים כאשר מדובר בכביש ושטח? (אני לא מדבר על הצורה החיצונית, שכאן ההבדלים ברורים)

כעקרון קסדת היא קסדה שטח או כביש

ותפקידה להגן על ראשך אז חשוב כמה אתה מוכן להשקיע על הראש שלך ההבדל היחיד בבחירת קסדת שטח טובה לבין כביש טובה היא שכאן אין צורך לחפש קסדה שקטה אלה קסדה שיכולה לפרק את כריות הלחיים והמצח לשטיפה כמו כן שתהייה מותאמת לרוכב ורצוי שתהייה מורכבת מחומרים חזקים שכמובן שככל שיהיו אקסוטיים יותר כך תהייה\ קשיחה \ קלה \ יקרה יותר צבעים וגרפיקה הנם על פי בחירת הרוכב רצוי בצבעים בהירים ( שמש זוכרים ) ובעלת מגרעות טובות לרצועת משקפי האבק

דעתי שלי...

לדעתי אין לקנות קסדות קלות מידיי!!!! קסדת שטח יכולה להיות קצת יותר קלה. אין שוני בחומרים בין קסדות כביש לקסדות שטח. כמו שדובון אמר יש ההבדלים בדרישות. הדס

anigno

New member
30% על צביעה אקזוטית

זה המחיר בדרך כלל, עדיף קסדה חלקה יצא לי לבדוק קסדת כביש באופן אישי, NZR עם כל הטכנולוגיות ושאר מוספים נכון שאיבדתי את ההכרה לשבוע (מניאק במיצובישי שנכנס בי חזיתית) אבל הראש נקי מפגיעות. כל הקסדות הנורמאליות היום טובות, עבור מותג תשלם ביוקר. אבל כנראה שיש להם גם יותר כסף להשקיע במחקר, לאחי קניתי שואי, ולי יש שואי לשטח, ההבדל בין שטח לכביש הוא בצורת הסנטר, אוורור לעומת הגנה. ותאמין לי שב 100 קמ"ש זה חשוב. עם קסדת שטח יצא לי לצלול כמה מטרים על בולדרים וכלום לא קרה לא לחסוך כאן, ובטח לא לקנות פלסטיק גם לא כקסדה שניה בהצלחה ותשמור על עצמך אתה לא לבד בכביש או בשטח רוני

למעלה