קסדות בזול

DXMach

New member
קסדות בזול

אפרופו השרשור על קסדות אראי ששורקות לקסדות של שואי (ומלצרית איטלקייה מפילה עליהם כוס יין או משהו) אם למישהו יש מכר שנוסע או חוזר ליפן - הקסדות המובילות בשליש מחירן בארץ. שליש!

tomz0

New member
ולהגיד שלום למצח שלך!

יצרניות הקסדות בעולם מתאימות את הקסדות שלהם לקהל שלהם, ידעת שלאירופה יש קסדה בצורה שונה מארה"ב? המצב דומה גם במדינות המזרח. תווי הפנים שלהם שונים משלנו ולכן ההתאמה לא תיהיה טובה ברוב המקרים.

DXMach

New member
כי לאמריקאים יש ראש בצורת המבורגר?

על אראי אני לא מוכן לחתום אבל מדדתי שואי באירופה וביפן והמידה היתה זהה. הייתכן שהיפנים והגרמנים שוב פעם מתאמים עמדות מאחורי גבנו? יתכן ומדובר בעוד אגדה אורבנית? ובכן, רוכב כאן http://www.riderforums.com/showthread.php?t=7851 טוען שאראי מתאימים קסדות לפי יבשות ושואי לא (שמתאים למדידות שערכתי). אולי הקסדה השורקת היא הגרסה של אראי למזרח התיכון? מעניין אם יש לה חריץ אוורור שמתאים ליריקה ושקע בריפוד בצורת סלולרי...

tomz0

New member
לא יכול לחתום על שום דבר

רק מזהיר, הרבה חברות מיצרות קסדות שונות ליבשות שונות. שווה לבדוק לפני. לגבי הקסדה השורקת, לפי מה שאני יודע, הדבר נוסע מחורי האיוורר ב"גבות" ואותן "גבות" מצויות בכל הקסדות ברחבי העולם

mishmishoid

New member
../images/Emo206.gifלאראי יש קו יצור שונה למזרח

אסור (!) לנו ליקנות שם מכיוון שעם הזמן המצח מועך את האזור הקדמי של הקסדה עד כדי כך שהחומר הפנימי נידחס ונהיה קשה כמו בטון (שלא לדבר על אי הנוחות). במצב זה הקסדה הופכת לקסדת מוות. איך אני יודע? מנסיון.

mishmishoid

New member
דבר חלש...

למעלה