קסדה

zoharzafon

New member
קסדה

קסדת הג'ירו הישנה שלי מראה סימני עייפות
מחפש מחליפה ראויה, הדרישות שתהיה מאווררת, הגנה טובה על העורף, לא פול פייס
מתלבט בין פוקס פלוקס, BBB נוירון וג'ירו הקס או קסאר. לגבי הג'ירו אני חושש מכיוון שהג'ירו שלי הייתה מאוד נוחה אבל נשחקה מהר מאוד(ספוגים,ריפוד פנימי).
יש למישהו נסיון עם קסדדות אלו או המלצה על קסדה דומה?
תודה לעוזרים

ronenal10

New member
הקסדה של MET הנקראת KAOS היא סוף הדרך

אני משתמש בקסדה זו כבר שנה.
מדובר בקסדה קלילה ומאוווררת המיועדת ע"פ היצרן לרכיבת אול מאונטיין.
הקסדה הזו נוחה ברמות שלא הכרתי בקסדות, ואני רוכב כבר הרבה שנים.
יכול להיות שהיא קצת יקרה , אך היא שווה כל שקל.

steiff

New member
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת היא: לך למדוד את הקסדה.

המלצות יש מפה ועד להודעה חדשה. אבל לא כל הראשים זהים וההבדלים הם לא רק במידה הסטנדרטית אלא גם בהיבטים של עומק, רוחב, גובה. לכן ביגוד, קסדות, משקפיים, אבזור הגנה והנעלה אני לא קונה בלי למדוד.

zoharzafon

New member
לא התכוונתי לקנות בלי למדוד

בגלל שהתאכזבתי מאוד מהבלאי הפנימי המואץ של הקסדה שלי רציתי לשמוע אם יש למישהו נסיון עם עמידות של האחרות

steiff

New member
אם כך...

יש לי נסיון טוב עם פוקס פלקס, עם ספשי S3 ובאופן כללי עם הקסדות של רודי פרוג׳קט. מקפיד לשטוף אותן במי ברז בסוף כל רכיבה כדי לנקות זיעה. זה מאריך את חייהן וגם הופך את המפגש החוזר עימן לקצת יותר סימפטי. מבחינת נוחות הספשי הכי נוחה, אבל גם הכי פחות מגנה על העורף. הגנה מירבית (מבחינת כיסוי, לא יודע לגבי יכולת ספיגת אימפקט) יש לפוקס פלקס אבל אני הסרתי את המשקף שלה כי אחרת היא יושבת אצלי נמוך מדי מלפנים.

steiff

New member
ויש עוד אחת מעניינת

לא יודע אם מיובאת לארץ. Smith Forefrontמה שמעניין בה זה שאין לה בכלל ריפוד מבפנים. כל החלק הפנימי שלה הוא מטריצה של צינורות פלסטיק דקים, כאילו מישהו לקח חופן של קשיות פלסטיק לשתיה וגזר אותו לחתיכות של ס׳מ ובנה כוורת של קשיות מודבקות, ומזה מורכב החלק הפנימי. כמו כוורת. מעל זה יושבת מסגרת קשיחה. לא רכבתי עם הקסדה הזו, רק מדדתי בחנות בארה׳ב והתרשמתי לטובה. לא נראה לי שיש מה שמתבלה שם מבפנים. לטענתם היא סופר מאווררת וחזקה מאד.

צחי נ

New member
מעבר לצו האופנה

מה החשיבות של הגנה על העורף

קרוב לעשרים שנות רכיבת שטח
לא נתקלתי במצב שקסדת am עם הגנה על העורף
עשתה עבודה טובה יותר מקסדה רגילה
הקסדה הכי טובה היא הקסדה הכי קלה והכי מאווררת שתמצא

דרך האגב מספר פעמים שמעתי וראיתי במו עיני
איך קסדה עם מגן סנטר מינימאלי כמו המט פארשוט עושה עבודה נפלאה
ומצילה רוכבים משחזור פנים

prigal

New member
מכיר את יואב לביא? SEPTAA בשבילך :)

דבר איתו!!!
הוא מביא את IXS. קסדה מעולה!!! במחירים מצוינים (זול מ CRC.....).
&nbsp
דני

septAA

New member
ל - IXS תתקשר אלי 0525-433-433

נארגן לך מדידה ומחיר פצצה !

ותודה לדני הצדיק על ההפנייה.

בתמונות אני מדגמן את קסדת ה - IXS באיזור שבעת האגמים מתחת לפסגת הר מוסאלה, בולגריה.

למעלה