קסדה מאיביי

Yonatangil

New member
קסדה מאיביי

מישהו קנה? ממליצים?
המשלוח לא יקר כל כך אבל אני מפחד לקנות בלי לדעת בדיוק מה אני מקבל

פרארי1

New member
זה דגם שנמכר בארץ?

עדיף למדוד ולוודא שהמידה נכונה והקסדה נוחה לך.
קסדה שלא מותאמת היטב לראש ולא נוחה, מהווה סיכון בטיחותי, היא עלולה לא לבצע את עבודתה כמו שצריך במקרה תאונה, חלילה וגם ביומיום, אם היא מציקה זה מסיח את הדעת מהכביש.

פרארי1

New member
מע"מ בלבד

באופן מפתיע, המדינה הואילה להכיר בקסדות כציוד בטיחותי (מה שלא נכון, למשל, למעילי רכיבה וכפפות, שמוגדרים "ביגוד") ופטרה אותן ממיסים, למעט מס ערך מוסף.

אם פי 3

New member
אותי היה מטריד בעיקר שאני לא יודעת מה עובר עליה

תנאי השינוע - האם קיבלה מכות או היתה בחום/קור קיצוניים.
זה אמנם נכון לכל קסדה שאנחנו קונים (אין לנו מושג מה עבר עליה עד שהגיעה למדף) אבל איכשהו אני רוצה לקוות שמי שמתעסק בקביעות בשינוע קסדות, יותר מודע או אפילו נדרש על ידי היצרנים לעמוד בתנאים מסויימים, ואילו שינוע "כללי" כמו של איביי לא זהיר במיוחד.
&nbsp
&nbsp

ומנין לך הוודאות שקסדה של יבואן לא עברה התעללות?

מסכים עם פרארי לגבי המדידה - חובה למדוד ולוודא שאתה קונה בדיוק את אותו דגם שמדדת, אם כי אני לא אוהב את ה"עקיצות" הללו.
לפני כשנתיים קניתי באיטליה קסדה שאינני יודע אם היא נמכרת/ה בארץ ומה מחירה - Caberg עם ה"תריס" שנפתח מעל ומאפשר איוורור. עלתה לי סביב 800 ש"ח. בכלל לא בטוח שהייתי משלם הרבה יותר בארץ.
המסקנה שלי: לקנות בארץ או בחו"ל - אבל רק כשאתה שם.
&nbsp

אם פי 3

New member
קראת מה כתבתי? התייחסתי לזה

ואני לא חושבת שלמדוד מוצר כלשהו בחנות אחת, ואחר כך לקנות את אותו מוצר בחנות אחרת שנותנת תנאים (מחיר, צ׳ופרים, יחס... לא משנה) טובים יותר, זה "עקיצה" אלא צרכנות נבונה.
נכון שחלק מהמחיר הגבוה בארץ נובע מאילוצים (מיסים ושאר עלויות יקרות), אבל אותי כצרכנית זה לא ממש מעניין. יש אינטרס מסוים שלא למוטט את החנויות בארץ, ולכן אם הפער לא גדול, יתכן שעדיף לקנות בארץ.
&nbsp
&nbsp

xfwind

New member
תריץ חיפוש בפורום 8. יש "תקיעות" עם אישורי טכניון

למעלה