קנס על שחרור כלב

• פותח הנושא wgaf
  • פורסם בתאריך

wgaf

New member
קנס על שחרור כלב

נראה לי שהצלחתי לחמוק בעור שיני מקבלת קנס על שחרור הכלבה.

שמעתי שבאזור שאני מאמן את הכלבה עם כדור בעלי כלבים קיבלו קנסות, אבל הנחתי שאם אני אשחרר את הכלבה בחור הזה בשעה מוקדמת בבוקר שבה אין נפש חיה באזור אין כל אינטרס לציבור שבעלי כלבים יקנסו. יכול להיות שטעיתי....

בבוקר מוקדם בעודי מאמן את הכלבה, הגיע פקח על קטנוע. ובחן אותי ואת הכלבה. הוא כנראה לא רצה להתעמת איתי באופן ישיר לבדו והוא הזמין עוד פקח. ברגע שהגיע עוד פקח על קטנוע ביצעתי תרגיל היעלמות לאזור מוסתר.

האם יכול להיות שצולמתי ע"י הפקח הראשון וששאיכשהוא יגיע אלי דוח? למי יש נסיון בדברים האלו?

בתמונה הכלבה רגע לפני הופעת הפקח.

עמית184

New member
הם מצלמים, זה כן

(לפחות חיילי ה-אס-וויי של חולדאי), כדי שתהיה להם הוכחה שהכלב אכן היה משוחרר וכדי למנוע מלחמת גירסאות אח"כ. אבל איך על סמך תמונה אפשר להוכיח את זהותך או את זהות הכלבה או בכלל לדעת את זהותך?

(למען הסר ספק, "אס-וויי"=הסיירת ה"ירוקה").

wgaf

New member
לא נראה לי שהם יצטרכו את השב"כ

בשביל לדעת מי אני....
כמה זוגות כמו בתמונה מסתובבים ברעננה???

wolfeyes30

New member
אתה תמיד יכול לאמר שבאת

בשעה יותר מאוחרת וראית שם מישו שדומה לך עם רוע״ג

עמית184

New member
יופי. אבל מפה ועד לדעת את שמך, את פרטיך ואת

כתובת מגוריך כדי לשלוח לך דו"ח הביתה, הדרך עוד ארוכה.

למיטב ידיעתי הם גם לא יכולים לתת לך דו"ח ביום אחר, "בדיעבד", "ראינו אותך אתמול".

wgaf

New member
חחחחחחחח

חבל שהפקחים של העירייה לא חושבים כך...

wgaf

New member
יכול להיות ....

הרי איזה עניין יש לציבור לקנוס אדם המשחרר כלבה בחור נידח לפני שבע בבוקר?????
רצ"ב תמונה של כלבה מאושרת.

fi0na24

New member
אני קיבלתי דוח ב-5 בבוקר בבי"ס כשסגרתי אחרי

את השער. הפקחית אמרה לי ש"אם יבוא ילד קטן הוא עלול מאוד לפחד" הסברתי לה שאם יבוא ילד קטן ב-5 בבוקר אני קוראת לשירותי הרווחה.
הפקחית לקחה את הפרטים שלי ורשמה על פתק, קיבלתי את הדו"ח בדואר אחרי 8 חודשים. ניסיתי לערער וזה לא עבד..
אפרופו ראשון..

דגלמנגה

New member
צילומים נהוגים בידי פקחים של רשות שמורות הטבע

והגנים - לא לזיהוי ראשוני, כמו להצגת הוכחה לעבירה קודמת, בזמן תפיסה חוזרת, כשהפקח רושם דו"ח עם קנס כפול. ישמעאלים, קוטפי זעתר, מצולמים ביחד עם החמור והשקים המלאים כל טוב שעליו.
חומר למחשבה...

למעלה