קנסות חניה

google1

New member
קנסות חניה

יצא לי היום לאכול בצפון תל אביב יצאתי מהרכב שלי ל 20 דקות חניתי בכחול לבן וקיבלתי רפורט מפקח מבסוט עכשיו אני שואל את עצמי אני הרי תושב תל אביב בשביל מה הכחול לבן הזה? כדי שהעיריה תרוויח עוד כסף? כדי שהחניונים ירוויחו עוד כסף? לבעלי העסקים לא מגיע להרוויח קצת? זה פשוט מס ומס לא צודק של העיריה משלמים כל כך הרבה ארנונה אז למה עוד?

עטרה ב ט

New member
בני זונות. ראיתי לפני כמה ימים פקח

ליד הבית שלי נותן קנסות חניה לאנשים עם תו חניה של אזור אחר והמכשיר הצהוב הזה שקונה שעות חניה שחנו על כחול לבן. שאלתי אותו למה הוא נותן ? אז הוא אמר לי שאחרי שעה חמש בערב זה רק לתושבים (כלומר גם עם תלושי חניה לסוגיהם, אסור לחנות על כחול לבן). אתם יודעים מה זה אומר? שאחרי חמש בערב, אסור לאף אחד לחנות באזור שהוא לא שלו. אם אתם גרים באזור אחד ורוצים לבלות באזור שתיים, אל תיקחו אוטו. אין שום קומבינה שתאפשר לכם לחנות בלי קנס. רק בגלל הדבר הזה (ואלוהים יודע מה חוקי החניה החדשים עוד אומרים) אני לא אצביע לחולדאי שוב. אבל השאלה אם אפשר להיאבק במניאק הזה באמצעים יותר חזקים ?

לירוי25

New member
שאלה קטנה-אולי לכם יש תשובה..

אני יכול להבין שמטרת הקנסות והגרירות נועדה לצמצם את הכניסה של רכבים פרטים לאיזור תל אביב ובכך להקטין את זיהום האויר. לשם כך יש אוטובוסים ומוניות שירות, מקובל עלי! מה לגבי שישבת? אם אני גר מחוץ לתל אביב, חניה אין לי ואם אני אחנה על המדרכה קרוב לוודאי שיגררו לי את הרכב. מה עלי לעשות?

dw2322

New member
זהירות,הודעה זו מומלצת לת"א-ים בלבד

אז ככה, בעבר היתה חלוקה פשוטה. OK, OK, פשוטה בשביל תל-אביביים, יתכן וקוראים מערים אחרות יתפלצו לשמה ה"פשטות" הזו.
ברובע המגורים: חינם כל הזמן. בשאר הרובעים כדלהלן: ביום: חינם לחנות בלבן, כרטיס חניה בכחול לבן. בלילה: חינם בכחול לבן, אסור בלבן. עכשיו הוסיפו ללבן כחול, ויש 2 סוגים של כחול לבן: אחד כחול לבן כמו קודם, ואחד כחול לבן שהוא כמו לבן שהיה פעם. איך יודעים איזה כחול לבן זה? מכתתים רגלנו לשלט בתחילת הבלוק, שם אמור להיות הסבר. הנ"ל לרובעים האחרים, ברובע המגורים שלנו אין שינוי. פשוט, לא? (עכשיו כותרת התגובה ברורה יותר, נכון? מקווה ששאר הקוראים אינם מפלבלים עיניהם בתדהמה)

dw2322

New member
תוספת

מה שכן, במצע הבחירות הבטיחו כי כל ת"א תהיה אזור חניה אחד (בלי רובעים), ואי עמידה בהבטחה זו מקוממת. תושב תל-אביב המשלם מסיו זכאי, לדעתי, לחנות בכל העיר, אם כי יש להיות מודעים לבעייתיות הגלומה כאן (תושבים באזור "מושך קהל" סובלים יותר מתושבים באזורים נטושים). אפשר לנסות למצוא לכך פתרון (ורסיה של הפתרון הקודם, עם לבן וכחול לבן נראה לי כמוצא טוב).

amonit

New member
אז יש לי שאלה,,,

לא רחוק ממני יש סימון של: אדום כחול תהרגו אותי אם אני מבינה מה זה....... מעולם לא קיבלתי שם קנס אבל מה זה יכול להיות?

dw2322

New member
אה, נכון, לכל כלל יש יוצאים מהכלל

אדום כחול לא כ"כ זוכר, אולם אדום אפור (לא אדום לבן) משמעותו: "לך 3 צעדים אחורה וחזור לדרך צליחה" לא, סתאאם
יש לגשת אחורנית לתחילת הבלוק ולראות מה כתוב בשלט. סוג יחסית נדיר בת"א, אם כי לא נדיר כמו הזהב המזוקק בהתגלמותו: מדרכה אפורה בלי כלום כלום כלום. dw, הנושא ספר פקודות מטכ"ל בכל נסיעה לכרך העירוני

../images/Emo3.gif ושוב אני נאלצת לומר

אך מזל שאין לי את הבעיות האלה פשוט עולים למדרכה קושרים לעמוד והולכים אך אין כמו אופנוע אך אני רושמת הכל למה הביטוח בינואר שנה הבאה ידרוש ממני לקנות מכונית איכס
מכונית בתל אביב איך אפשר

עטרה ב ט

New member
אדום אפור זה נתיבים ראשיים מאוד

במשך היום הם מתפקדים כמו אדום לבן ובלילה הופכים להיות לבן. יש את זה לאורך אבן גבירול למשל.

dw2322

New member
אבן גבירול זה מסובך יותר

בשעות הבוקר אסורה חניה בצפון-דרום,אחה"צ בכיוון ההפוך, יש חלקים, הפחות עמוסים, שאפשר לחנות. בכל מקרה פקח הציע לי בעבר לבדוק מה כתוב על השלט. ככה אנחנו מכוסים.

למעלה