קני או קארטמן!?~

richter

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הסבר את עצמך

Kid Vicious

New member
../images/Emo45.gif

ואני אסביר גם למה- 1. קרטמן מצחיק בטירוף 2. קרטמן רשע (EVIL KICKS) 3. הבדיחות עליו מצחיקות עוד יותר 4. ציניות וסרקסטיות...
5. איך שהוא שר(!!) 6. היחס שלו לחתולה/חזיר שלו 7. איך שהוא צועק 8. screw you guys, i'm going home! ויש עוד... NO POWER

אמ...

אני לא חושב שאפשר לענות על זה, כי כל אחד זה סוג שונה של אדם, כל אחד מצחיק בדרכו שלו... אז לדעתי שניהם טובים באותה המידה רק בצורה שונה. מובן?

RootDown

New member
כן,

זה גם מה שאני חשבתי, שחיברו את קארטמן אם קני זה היה מגניב!!

RootDown

New member
אם הייתם צריכים לבחור מישהו שימות

במקום קני, את מי תהרגו? אני הייתי הורג את אחות של סטן, -זה יהיה מצחיק!

אני הייתי רוצה שמי שימות יהיה...

סטן!!! תראו איזה מגניב זה... בתחילת פרק סטן קייל קני וקרטמן הולכים ופתאום נופל איזה מטוס על סטן ומלא דם נשפך... איזה מצחיק זה אם קני יגיד oh my god! they killed stan!!! וקייל יגיד you bastard!!! והם ימשיכו כאילו כלום לא קרה... כמו שבדרך כלל הם עושים עם קני... זה לדעתי יהיה הכי מצחיק... אתם לא חושבים?

יש לי דווקא תיאוריה מעניינת על זה..

אנשים שיותר אוהבים את קני מקרטמן הם ללא ספק אנשים שיותר אוהבים את קרמר מג'ורג' בסיינפלד. משמע אנשים שמעדיפים הומור ויזואלי, כמו קני שמת או קרמר שמחליק במדרגות מאשר הומור שנון וחכם. לרוב האנשים שמעדיפים את קני הם אנשים שגם ראו פחות פרקים של התוכנית ורק התלהבו מהקטע שהוא מת כל הזמן...

RootDown

New member
תאוריה מעניינת!

את מי אתה מעדיף יותר, ג'ורג', קרמר, ג'רי או אילין?

ג'ורג' כמובן...

וכל מי שעוקב או עקב אחרי הסדרה באופן קבוע ועבר את גיל 13-14 יגיד לך אותו דבר

wanna get high

New member
שנון וחכם עלק...

עם כל הכבוד (ויש לי הרבה כבוד!) סאות'פארק היא לעתים רחוקות מאוד שנונה...

super joby

New member
חצי חצי...

בקשר לאנשים שהכי אוהבים את קני - אני מסכים, אבל אני לא חושב שיש קשר בין זה לבין סיינפלד. אני אוהב את כל הדמויות מסיינפלד (ואם להתוודות, אז יותר מסאות' פארק), ואין אחת שאהובה עלי במיוחד אבל קרמר הוא פשוט גאון!! לא בגלל שהוא מחליק במדרגות וכו' (למרות שזה חביב) אלא במיוחד בגלל הרעיונות שלו, ואיך שהכל מתחבר (ספר שהופך לשולחן קפה, בושם בריח ים וכל זה...). שלא תבין לא נכון, אני לא אוהב אותו יותר מג'ורג (וההפך) אבל אני לא חושב שיש קשר בין זה לבין סאות' פארק. joby (אסור לגלף סבונים בפסח)

RootDown

New member
לאיזה תוכנית יש אנימציה יותר טובה

סאות פארק או סימפסון?

אז ככה:

אני אוהב את קרמר אנימציה יותר טובה זה של סימפסון כמובן ודרך אגב: השם משפחה שלי זה קרמר...

למעלה