קנית רכב - דחוף

רונית199

New member
קנית רכב - דחוף

בדו"ח המבדק שעשינו לרכב מסוג מיצובשי שנת 2000 כתוב (חוץ מהדברים הרגילים של זויות היגוי, שמן דיסקיות והילוכים) ש"יש מעיכה וכיפוף קל של קצה שילדה אחורי שמאלי בחיבור לפח אחורי", השאלה מה זה אומר. האם זה צריך להוריד מערך הרכב, ואם כן כמה? אשמח לתשובה מהירה וראלית.

dvirus01

New member
פגיעה בקצה שילדה=פגיעה בשאסי

לא תמיד מדובר בפגיעה קריטית, ואפשר לנסוע עם הרכב, כמובן תלוי בחומרה- תתיעצי עם המכון. קחי בחשבון שערך הרכב יירד, הערכה גסה 10%-, כמו כן לך יהיה קשה למכור בעתיד.

רונית199

New member
קנית רכב

ראשית תודה. שנית, אם הוא מוכן להוריד עד - 3% מערך הרכב אז? מה לעשות? אנחנורוצים לחתום הערב חוזה?! תודה מראש

שי ז.

New member
שישאר עם האוטו

מבחינה תפקודית אין לזה משמעות אבל מבחינה מסחרית זה שווה הרבה יותר.

רונית199

New member
קנית רכב

אני חיבת לציין שמכל הבחינות הרכב בסדר גמור ( לדוגמה עבר רק 75000 ק"מ משנת 2000) כולל הדוח של הרכב, חוץ מזה שהם ניראים זוג נחמד ואמי. והכי חשוב אני צריכה אוטו דחוף! מה עושים?

send2me

New member
דעה

אם הרכב מתאים לך, תורידי את המוכר בעוד כמה לירות ותקני. כנראה אין כאן בעיה בטיחותית (הבוחן צריך להגיד לך את זה), ואין שום סיבה פרט לקשיים עתידיים במכירה שימנעו את הקנייה, ואת זה אפשר לפתור ע"י הורדת מחיר (בדיוק כמו שאת תורידי את המוכר הנוכחי) יותר חשוב שתקבלי אוטו מטופל ומתאים לצרכייך.

רונית199

New member
קנית רכב

זו בדיוק השאלה בכמה להוריד? הוא מוכם עד 3% מערך הרכב. האם זה מספיק?

send2me

New member
לדעתי הבלתי מקצועית - לא

וכמובן, אל תשכחי כי מצאו דברים נוספים בבדיקה!

לארק 64

New member
לרונית, עצה מעשית בתמחור ....

1. תשכחי שהמוכרים נחמדים, תסתכלי רק על האוטו. זה כמו לקנות אוטו מרופא. מה זה שייך לעניין? בגלל שהם נחמדים האוטו בסדר?! 2. האוטו בן 5. זה הזמן שהאוטו מתחיל להתפרק במיוחד אם לא טופל תקופתית. האם שאלת היכן הם מטפלים ברכב? יש קבלות לתיקונים וטיפולים (יש ששומרים), מתי עשו טיפול גדול (זה בוחטה של כסף!). אפילו לא להתבייש ולהתקשר למוסך ולשאול על הרכב (מתי טופל וכדומה). 3. לדעתי הם צריכים להוריד כמה שאת מצליחה + עלות תיקון הפח והצבע. איך עושים את זה? תסגרי אתם על ההורדה במחיר ותלכו ביחד לפחח (שלהם או שלך) כרצונם. שם תבקשו הצעת מחיר לתיקון ותקבעו מי משלם (כך עשיתי בעבר). בהצלחה בהצלחה.

רונית199

New member
קנית רכב

קודם כל תודה על תשובתך הטיפול האחרון והיחיד שהם עשו זנ טיפול 15 אלף ב- 60000 ק"מ לפני כשנה. חוץ מזה הם החליפו מצבר. הרכב ברשותם כמעט שנתיים. לגבי סעיף 3 אין שום תיקוני פח וצבע (בדו"ח המבדק מוזכר שהיו בעיות ותוקנו, לדוג' הוחלף מכסה מנוע ) רק מוזכר מעיכה וכיפוף קל בקצה השלדה אחורי שמאלי ...ואת זה הבנתי לא מתקנים אלא רק קובעים ירידת ערך מסויימת...הוא מוכן להוריד רק עד 3% וזה לא ממש עוזר לי שאני רוצה הרבה יותר. לקנות?

לארק 64

New member
כמה נקודות למחשבה ....

ראשית הרכב מוצע לך ב 3% פחות מהמחירון. אומנם אנו שומעים שהרבה רכבים נמכרים בהפחתות גדולות יותר (בעיקר בגלל רכבי ליסינג) אך תשלמי את שווי הרכב וכך לא תרגישי מרומה. אם הרכב תקין והוא גם נעים (הריפוד, לא עישנו בו, הכל עובד, נקי, רדיו עובד? אזעקה עובדת? מתי הטסט הבא? צמיגים? וכדומה) אזי למה לא? לעיתים שווה לקנות רכב טוב שישמש אותך בכיף מאשר לחשוב להוריד עוד 2% ונסוע ברכב דפוק. לי אין בעיה לרכוש מוצר במחירו כאשר אני חושב שהוא אכן בסדר ולשכוח מוויכוחים של שוק הכרמל. בנוסף. שימי לב שמשום שטיפול נעשה בו לפני שנה אזי מחר את נכנסת עם הרכב לטיפול וכבר נזלו לך עוד אלפיה לפחות. בסוף. לי נושא הפגיעה בשלדה מפריע! מהי סוג התאונה שהרכב עבר? אני מבין שהפחחות תוקנה אך מה היתה התאונה? אם לא תקבלי הסבר ראוי למהות התאונה אני הייתי הולך הלאה, יש עוד דגים בים.

wil

New member
../images/Emo45.gifלא חסר לנסרים למכירה

להוריד יותר: 1. ישחטו אותך במחיר כשתמכרי את הרכב. (בגלל ה-קצה שלדה) 2. טיפול במיידי (נדמה לי כל 15K או שנה לפי המוקדם - במקרה הגעת לשניהם ביחד), יכול לנוע בין כמה מאות שקלים אם הכל פיקס ורק טיפול קטן, עד כדי כמה אלפים טובים אם במקרה נפלת על טיימינג+דיסקים של בלמים קדמיים או פריטים יקרים אחרים בטיפול הקרוב. שווה בדיקה מדוקדקת בספר הרכב מה הטיפולים הדרושים עד עכשיו ומה בוצע ומה לא. (להאמין רק לחשבוניות או פלט מחשב במוסך, לא להאמין למה שנאמר לך בע"פ ע"י המוכר) 3. עוד 24 שעות יש מחירון חדש. (תחילת חודש) תציעי הצעת מחיר (נניח 10% מתחת למחירון), ותני את הטלפון שלך. הרכב לדעתי לא ייחטף כ"כ מהר ואם לבעלים אין סבלנות הוא יחזור אלייך.

למעלה