קנית מחשב חדש

vyakarana

New member
קנית מחשב חדש

אני ממש זקוק למחשב חדש והחלטתי לקנות נייד. השימושים שלו יהיו אופיס אינטרנט ואלי קצת DVD התקציב שלי הוא עד 6000 שח (מקסימום 6500) ואין כל כך חשיבות למשקל כי הוא לא הולך לזוז הרבה יש לי כמה שאלות: 1. המליצו לי על IBM סידרה T האם זו המלצה טובה ? האם יש עוד המלצות 2. חשבתי לנסות להשיג מחשב עם 3G זיכרון כדי שדברים ירוצו חלק גם אם אני אחליט לעבור לויסטה יום אחד. האם זה כדי, והאם זה ראלי במחיר הזה? 3. האם אני אמור להמנע באופן גורף מכרטיסי מסך של nVIDIA ? אני יודע שהיו על זה דיונים אבל לא הצלחתי להבין מהם מה המצב. (אני ממש אתבאס אם היו לי בעיוןת חימום למינהן..) תודה מראש

יאיר B

New member
מחשב חדש

1. זה לנובו סדרה T. מחשבים טובים מאוד אבל יקרים יחסית. עמידים פיזית מאוד. לשימושים שלך זה כצת יותר מדי (אני גם לא בטוח שהוא בתקציב שלך). אולי איזה HP נחמד + הרחבת אחריות לשלוש שנים (הדרישות החומריות הן מאוד נמוכות לאופיס ואינרטנ ט). 2. זיכרון תמיד אפשר להוסיף (בתנאי שאין הגבלה על הלוח של 2GB). המחירים לא גבוההים. שים לב: אם אתה בונה על תוספת זיכרון, בדוק שהזיכרון שבתוך המחשב בא בצ'יפ אחד (כי יש רק שני מקומות לזיכרונות בניידים). 3. נושא nVidia - זה די לשיקולך. הטענה ברשת כרגע היא שהכרטיסים תקולים. אז יחליפו לך את הלוח ומה אם יקרה לו משהו אבל זה לא פתרון (nVidia עדיין לא פרסמה פתרון יעיל מלבד הפעלת מאוורר וזה לא פתרון לדעתי).

bar666xp

New member
לדעתי בשלב כלשהו הם יחליפו את כל מערך הקירור.

מה שNVIDIA טוענת זה שרק חלק מהמעבדים הגרפיים תקולים וזאת לכאורה ביגלל בעיה במעטפת של הGPU ולא ביגלל הארכיטקטורה שלו או משהו כזה... או במילים אחרות NVIDIA אומרים יש/הייתה תקלה בבקרת האיכות ויצאו X מעבדים גרפיים תקולים ואותם נחליף אם הם יכשלו באמת... מסוג התגובות שגורמות לי להגיד תודה אבל לא תודה! אם זה פגום תחליפו ו/או תמצאו דרך לבדוק... וזה ממש לא קשה לכתוב כמה שורות קוד שיתנו ציון לGPU שערך מספרי כזה או אחר יצביע על הבעיה ולעשות RECALL לאילו.

tenen

New member
לדעתי אתה מגזים

אין טעם לבצע RECALL למחשבים שלעולם לא יסבלו מהפגם. רוב המשתמשים הם על תקן אופיס ואינטרנט, המעבד הגרפי לא בשימוש כמעט ולכן גם אם יש פגם אין שום טעם בRECALL.

bar666xp

New member
והינה לך בדיוק למה אני ימנע מכרטיסי NVIDIA...

בצורה גורפת!!! בדיוק כמו שכמעט אם ביכלל תמצא משהו שיכול להיסתפק במעבדי סלרון/סמפרון רוכש אחד כזה היום שהמחיר של כור2דו לא כזה רחוק ממנו... למה שאני ירכוש GPU שיש חשד סביר שהוא פגום חד וחלק פגום לא שקיצצו לו קנפיים והוא פשוט חלש אבל תקין, כאן מדובר ברכיב פגום

tenen

New member
אם אתה צודק אז השוק החופשי יתמחר בהתאם

אם החברה תתמיד בסירובה לבצע recall והצרכנים יעמדו בסירובם לקנות המחיר ירד וירד עד שהמחיר יהיה מחיר בו הצרכנים מוכנים לקחת על עצמם את הסיכון

vyakarana

New member
רק לעדכן

הזמנתי היום lenovo t61 עם 2GB בלי הכרטיס שלNVidia אני מקווה שהוא ישרת אותי טוב ולא יעשה בעיות . אגב. שחכחתי לדוודא בחנות אם המחשב מגיע עם אפשרויות לאינטרנט אלחוטי, אבל אין סיכוי שלא, נכון??

RoyBO

New member
אין דבר כזה נייד ללא כרטיס אינטרנט אלחוטי

למעלה