קניתי !!!!!! :]

קניתי !!!!!! :]

היי! כשהייתי קטנה היו לי רולרס, צעצוע שכזה ותמיד רציתי לקנות נורמליים כשאני אהיה גדולה... עד שלפני שבוע חשבתי.. למה לא עכשיו?! בהתחלה דיברתי עם נתי.. הוא הסביר לי על זה קצת :] והיום היה לי במקרה חופש מהצבא אז נסעתי לתל אביב... נכנסתי לאנדלס-רול, היו שם ממש נחמדים אלי!! ניסיתי משהו שאהבתי אבל לא היה במידה שלי... ואז מוכר משם (שלומי) נסע על הרולרס שלו לחנות השניה ששם קרוב (רוזן מינץ) וקנה מהם דגם אחר במידה שלי!!! והביא לי! לפני שהוא ידע שאני בטוח קונה את זה... בסוף באמת קניתי את אלו salomon siam 6 מזל שבחנות לימדו אותי קצת איך לעצור... מיד אחר כך הלכתי לספורטק להנות מהם קצת (פעם ראשונה שהייתי בספורטק) ונסעתי קצת בעיגול המדובר... אחר כך עברתי בגשר לצד השני וטיילתי לאורך הירקון, עד הים היה לי ממש כיף :] (אפילו כבר לא היה אכפת לי שגנבו לי את הפלאפון.. ) אני מאוד מרוצה מהחנות, וגם מהרולרס, מקווה ללמוד עם הזמן ולסוע בהרבה מקומות... אולי אפילו להצטרף אליכם לנסיעות בתל אביב מהבימה.. (אגב, בסוף הפלאפון שלי לא באמת נגנב, והוא יחזור אלי בקרוב) ולסיום, הבעת תחושותיי בנוגע לרולרס החדשים שלי: :] :] :] :] :] :] :] :] :] [: [: [: [: [: [: [: [: [: יום טוב!

RieM

New member
אחלה בחלה ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

תתחילי להתאמן!

למעלה