קניתי!!!!

DviRincewind

New member
קניתי!!!!

היום, אחרי שהייתי שבוע שלם בעזה (וסגרתי שתי שבתות וחג), קיבלתי מתנה מהמפקד שלי יום חופש. אז אחרי שביקרתי בבוקר בבסיס כדי לזרוק על השליש את הצו סיפוח, נסעתי לי להנאתי לקניון הזהב. מיד לפני שנכנסתי לאופטיקנה כדי להזמין עדשות מגע (דיון להודעה אחרת! חבר פורום בלי משקפיים!!!
), הלכתי לראות מה חדש בסטימצקי. אז, חוץ מהנחה של 30% על כל הספרים באנגלית שתקפה לכל הסניפים ברשת (רוצו לקנות!!!), מצאתי את... The Last Hero!!!!!! כמובן שקניתי אותו בהנחה של 30% בגלל המבצע ועוד 15% בגלל שאני חייל
מה שהופך את כמות הפראצ'טים שברשותי שעדיין לא קראתי לארבעה: צדה האפל של השמש, מונסטרוס רג'ימנט, אנשי ההשתנה החופשיים והגיבור האחרון. הו, כמה קשה עבודתו של חובב הפראצ'ט בימינו. ולסיכום: הפעם נשברה המסורת שלי של צילום עם הספר החדש, זאת כיוון שאחותי נסעה ללונדון עם המצלמה הדיגיטלית ושכחה שם את הכבל USB שמעביר את התמונות למחשב. אז זה כנראה יצטרך לחכות. שבוע טוב לכולם!!!

45% לחיילים?!?!?!

וואו! זה אומר שדבירינסווינד או ויימס מתלווים אלי לסיור בסניפי סטימצקי!!! אני מאד מאד מאד רוצה לרכוש עוד ספרים (פירמידות בעברית שאין לי, ואת הספרים הבאים באנגלית אחרי אלה שתורגמו). ונראה לי שהנחה של 45% תהיה הנחה ראויה! נכון שתבואו איתי? נכון? נכון? נכון?

DviRincewind

New member
*אנחה*

לא 45% הנחה. יש 30% הנחה על הספר, כלומר אני משלם 70% מהמחיר המקורי. אחר כך באה ההנחה של החיילים והורידה לי 15% מתוך ה-70%, כלומר, בסופו של דבר, אני משלם... רגע, אני מחשב... עוד שניה... חמש עשרה כפול שבעים חלקי... איפה שמתי את המחשבון המקולל? טוב, נמשיך לחשב בראש... כמה זה שמונה כפול שבע תזכירו לי? 5600 + 350 = 5950, וזה אם נחלק במאה... יש לי! בסופו של דבר ההנחה היא של 41% ולא 45% כפי שגברת קרניאלה בבורותה הרבה מיהרה להסיק! חה! 5 יחידות מתימטיקה לא הולך ברגל!!!

פאקינג בולשיט

מתי אתה מתלווה אלי לרכישה מסיבית? אין לי *אף* ספר באנגלית אני רוצה את *כל* הספרים שיש

DviRincewind

New member
רק תגידי מתי

אחרי כל מה שסגרתי בעזה לא אמורה להיות לי עוד שבת בזמן הקרוב..

DviRincewind

New member
סופשבוע הזה?

אבל רק אם את ניידת. (צופה מהצד היה מזועזע למדי ממה שהולך פה עד עכשיו...
) בסטימצקי של קניון הזהב בו הייתי היום היו די הרבה ספרים, אבל אולי יש מקומות עם עוד.

הנה הגיע לו סוף השבוע!

והנה אנחנו קובעים!!! אני ניידת (כמובן) ואני רוצה הנחה של 41% על ספרים! ואני רוצה הכי הכי את Lord And Ladies, כי אחרי "פולחני כשף", "אחיות הגורל" ו"מכשפות בחוצלארץ" אני חייבת לקרוא ת'המשך. בעצם אני כבר אקנה את Maskerade בדרך! וחוץ מזה אני רוצה Interesting Times ואת The Last Continent כי אחרי "צבע הכשף" ו"אור מופלץ" ו Eric (אולי שכחתי איזה ספר באמצע... כנראה שהוא לא משהו) אני חייבת לקרוא ת'המשך! אם נלך לקניון הזהב בראשון, אפשר להציע זאת כ"מיני מפגש" ובמילים אחרות - כל מי שירצה להצטרף אלינו יכול!

7 ספרים בקניון הזהב

ביררתי טלפונית עם החנות בראשון. יש להם שבעה ספרים באנגלית. והרי הרשימה. מונסטרוס רג'ימנט, נייטווץ', וויפרימן, איקוול רייטס, סורסרי, פיטופקליי, ועוד אחד ששמתי עליו עין.

DviRincewind

New member
נראה לך שאני יוצא חמשוש ב-12?

אבל בכל אופן, אני כבר כמה שעות בבית, ואפילו אשמח שנקבע למחר. העדשות שלי הגיעו לסניף של אופטיקנה בקניון ואני גם ככה צריך לקפוץ לשם כדי לקחת אותן.

דבירינסווינד מחמד נפשי!!!

כבר 11 בבוקר! בוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסעבוניסע נוווו! יגמרו הספרים!

טוב, הוא לא כותב אז אני אכתוב!!!

דבירינסווינד עסוק היום עם הבת דודה שלו ולכן נסע מחר. מישהי כאן רוצה להצטרף אלינו? יהיה נחמד. נאכל פיתה. או שוקולד מריר. נקנה ספרים. או פיתה. יהיה כיף. תבואו

Maladict

New member
מיאו חתולה?

ויימס שוב השתגעת והתחלת לחשוב שאת חתולה? טוב העיקר שאת כבר לא חושבת שאת דיסק ומנסה להכניס את עצמך למחשב ואחרי שאת לא מצליחה את מכה את פנחסון, גדיל ואת דביר.

ויימס

New member
../images/Emo12.gif

???what are you on about, man אבל יש לי 4 חתולים, ועל כן- מיארררם!!! מא- אאו!!! ו-איקיקיק!!! (אלה הקולות שהם משמיעים באמת, הם לא באמת אומרים 'מיאו', יו נואו)

Gdil

New member
יש על זה קטע בראי-נוע...

שגספוד אומר האו, ו-ויקטור מתעלף. ואם כבר מדברים על חתולים, אז איכס ובלעהה.

Gdil

New member
מה רע בשטן?

אבל לי כבר נמאס לריב על הנושא הזה, אז אני פשוט אגיד לכם שאני שונא חתולים באופן כללי, גם את גריבו. אני איש של כלבים, הם לא כפויי טובה, לא באופן מודע, (לא כולל פינצ'רים וצ'יואוות, אתה מבינים את הכוונה, רק כלבים אמיתיים) והם יותר יעילים. שורה תחתונה: cats sock, dogs rulez. זה הכל, בלי ויכוחים, זאת דעתי.

למעלה