DviRincewind
New member
קניתי!!!!
היום, אחרי שהייתי שבוע שלם בעזה (וסגרתי שתי שבתות וחג), קיבלתי מתנה מהמפקד שלי יום חופש. אז אחרי שביקרתי בבוקר בבסיס כדי לזרוק על השליש את הצו סיפוח, נסעתי לי להנאתי לקניון הזהב. מיד לפני שנכנסתי לאופטיקנה כדי להזמין עדשות מגע (דיון להודעה אחרת! חבר פורום בלי משקפיים!!!
), הלכתי לראות מה חדש בסטימצקי. אז, חוץ מהנחה של 30% על כל הספרים באנגלית שתקפה לכל הסניפים ברשת (רוצו לקנות!!!), מצאתי את... The Last Hero!!!!!! כמובן שקניתי אותו בהנחה של 30% בגלל המבצע ועוד 15% בגלל שאני חייל
מה שהופך את כמות הפראצ'טים שברשותי שעדיין לא קראתי לארבעה: צדה האפל של השמש, מונסטרוס רג'ימנט, אנשי ההשתנה החופשיים והגיבור האחרון. הו, כמה קשה עבודתו של חובב הפראצ'ט בימינו. ולסיכום: הפעם נשברה המסורת שלי של צילום עם הספר החדש, זאת כיוון שאחותי נסעה ללונדון עם המצלמה הדיגיטלית ושכחה שם את הכבל USB שמעביר את התמונות למחשב. אז זה כנראה יצטרך לחכות. שבוע טוב לכולם!!!
היום, אחרי שהייתי שבוע שלם בעזה (וסגרתי שתי שבתות וחג), קיבלתי מתנה מהמפקד שלי יום חופש. אז אחרי שביקרתי בבוקר בבסיס כדי לזרוק על השליש את הצו סיפוח, נסעתי לי להנאתי לקניון הזהב. מיד לפני שנכנסתי לאופטיקנה כדי להזמין עדשות מגע (דיון להודעה אחרת! חבר פורום בלי משקפיים!!!