קניתי.. מצרכים במכולת ו....מתנה לחברה
ח חיפושית222 New member 21/4/04 #2 אוהבת לקנות מתנות! כל כך אוהבת שופינג עד שזה אפילו נחמד יותר לתת מאשר לקנות לעצמי ככה אני גם נהנית מהשופינג עצמו וגם נהנית לראות כמה אחרים נהנים ממה שקניתי להם רק מנהל הבנק לא נהנה
אוהבת לקנות מתנות! כל כך אוהבת שופינג עד שזה אפילו נחמד יותר לתת מאשר לקנות לעצמי ככה אני גם נהנית מהשופינג עצמו וגם נהנית לראות כמה אחרים נהנים ממה שקניתי להם רק מנהל הבנק לא נהנה
ת תעתועי הלב New member 21/4/04 #3 יעקב כהן... אומר, שמגדל העמק מוצאים בכספומט תוך כדי כיפוף מתה תוך כדי מילמול.. זה לא אני......זה לא אני..... חחחחח
יעקב כהן... אומר, שמגדל העמק מוצאים בכספומט תוך כדי כיפוף מתה תוך כדי מילמול.. זה לא אני......זה לא אני..... חחחחח
M Mורני New member 21/4/04 #6 אז אולי תקני למנהל משהו ?? אין כמו לקנות מתנות החיוך השמחה בעניים ההכרת תודה שווים את כל הכסף בעולם אני תמיד אומרת כל עוד יש לי אני אתן כשלא יהיה לי לתת אז אני אפסיק .
אז אולי תקני למנהל משהו ?? אין כמו לקנות מתנות החיוך השמחה בעניים ההכרת תודה שווים את כל הכסף בעולם אני תמיד אומרת כל עוד יש לי אני אתן כשלא יהיה לי לתת אז אני אפסיק .
י ילדת הכוכבים New member 21/4/04 #7 הבעיה היא לא כשנותנים את המתנה הבעיה היא למצוא את המתנה! כשאני מחפשת מתנות לחברים, אני מוצאת 1000 דברים שלא ידעתי שאני צריכה ופתאום אני ממש חייבת.... אבל כלום להם
הבעיה היא לא כשנותנים את המתנה הבעיה היא למצוא את המתנה! כשאני מחפשת מתנות לחברים, אני מוצאת 1000 דברים שלא ידעתי שאני צריכה ופתאום אני ממש חייבת.... אבל כלום להם
ח חיפושית222 New member 21/4/04 #8 ההסבר פשוט ביותר קניות זה לא מה שאנחנו צריכים זה מה שאנחנו רוצים מה שאנחנו חושקים בו זה לא רציונלי! זה לא הגיוני! זה הורמונלי!
ההסבר פשוט ביותר קניות זה לא מה שאנחנו צריכים זה מה שאנחנו רוצים מה שאנחנו חושקים בו זה לא רציונלי! זה לא הגיוני! זה הורמונלי!
ת תעתועי הלב New member 21/4/04 #9 חחח מכירה את זה אני לרוב קונה מתנות לאחרים - ומפצה את עצמי במתנה גם כי גם לי מגיע...