קניתי SERFAS STABILIZER (קרנייים)

קניתי SERFAS STABILIZER (קרנייים)

שאלתי את זה בפורום האחר אבל אין תשובה. אז אולי זה מתאים יותר לכאן. קניתי SERFAS STABILIZER. http://www.serfas.com/gripsbar_tape/DDBE.shtml ורציתי לדעת אם למישהו יש ואיך הוא התרשם (קצת מאוחר אבל כדאי תמיד לדעת). ודבר שני ויותר חשוב, יש לי GT AVALANCHE והגריפים שבאו איתו יש להם כזה BUMP בקצה (שמונעים מהיד להחליק). רציתי לדעת אם כדאי לחתוך את הBUMP הזה ולפתוח את הELLEN של השיפטרים ולדחוף אותם סנטימטר פנימה אם תהיה בעיה ואם זה יוריד לי את איכות השליטה בכידון. ובאיזה זווית לשים את הקרניים שיהיה אופטימלי לXC/AM? תודה.

תוצאה.

טוב אז חתכתי בערך 1.8 סנטימטר מהגריפ ודחפתי אותו פנימה עוד סנטימטר. הרכבתי את הקרניים במקביל לקרקע. הרחקתי את השיפטרים בערך 4 סנטימטר פנימה כי עכשיו אני חייב לשים את הידיים יותר פנימה. בגדול אחרי התנסות היום עם הקרניים אני די מרוצה (לא עושה סלטות אבל די מרוצה) כי זה לא הפריע לי כל כך להכניס את הידיים יותר פנימה וגם הקרניים לא מפריעות כי הן קצרות מקרניים ממוצעות (כי הן מותאמות לרכיבת XC) ולא מפריעות. גם נפלתי היום ולא הייתה בעיה איתן. אני קראתי REVIEWS עליהן ופעם הן קיבלו ציון נמוך בגלל שהן היו מפלסטיק אבל בכל מקום שקראתי בגלל שהן עכשיו מאלומיניום אז כולם מרוצים עד הגג מהן.

למעלה