קניתי MSI WIND

קניתי MSI WIND

קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד MSI WIND באייבורי בחרתי בו בגלל שרק ל MSI WIND יש מסך של 10" עם רזולוציה של 1024!!! שדרגתי את הזיכרון שלו ל 2 ג'יגה ואני מתכוון גם לשדרג את כרטיס הרשת שלו לכרטיס שתומך בתקן N מסתבר שהמחשב הזה הוא להיט בכל העולם, המיני נייד המשתלם ביותר מבחינת התמורה להשקעה שמתי לב שהוא עובד מהר מאוד, נדלק מהר ומסוגל להריץ כל תוכנה, אופיס ואפילו פוטושופ ללא מאמץ חיברתי לו עכבר בלוטוס אלחוטי של מיקרוסופט ללא צורך בחיבור סטיק בפורומים בחו"ל ראיתי שאפשר להתקין עליו אפילו את מערכת ההפעלה של אפל, ועוד יותר התפלאתי לגלות שהביצועים שלו עם ויסטה עולים על הביצועים שלו בXP (לפי השוואות באתרים מחו"ל) אני לפחות לעת עתה החלטתי להשאר עם XP באנגלית

תתחדש!

אני שוקל לקנות את המחשב, תוכל בבקשה לכתוב סקירה קטנה על המחשב לאחר שאתה משתמש בו כשבוע וחצי ? וגם על איך אתה מתכוון לשדרג את כרטיס הרשת (ובאיזו עלות) ? הוא לא בילד אין ? וכמובן שאשמח גם לקישור על ביצועי המחשב בהרצת ויסטה שבת שלום, ירחמיאל

כרטיס הרשת

המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי בתקן G/B הראוטר שקניתי הוא בתקן N (לבן של אדימקס), זה תקן חדש ונמצא עדיין בגרסאות טיוטה... כרטיס רשת רגיל יכול להעביר נתונים בקצב של עד 54 מ"ב לשנייה, כרטיס רשת (עם ראוטר) התומך ברשת N יכול להעביר נתונים במהירות של עד 300 מ"ב לשנייה. אני שואב סרטים וקבצי ווידאו מהמחשב המרכזי ולכן קצב כזה יכול להוות שיפור משמעותי. כרגע משתמשים נוספים באינטרנט בעלי MSI WIND בודקים כרטיסי רשת שונים, כרטיס הרשת של אינטל בתקן N מאכזב ומגיע רק ל 144 מ"ב לשנייה. ישנו כרטיס רשת אחר שנותן 300 מ"ב לשנייה כאשר הוא מותקן על ה MSI WIND ואני מתכוון להזמין אותו בהמשך.

gili667

Member
כולנו מצפים לסקירה על המכשיר לאחר שימוש

עם XP קצת מותר לשדרג זכרון מצד שני כמה עולה השדרוג? ולהדיוט כמוני מה משמעות: "שדרג את כרטיס הרשת שלו לכרטיס שתומך בתקן N" - זהו תקן חדש במיוחד או שהמחשב לא מגיע עם תמיכה בתקן הקיים בכל מחשב נייד בימינו?

סקירה קצרה של הנייד

קודם כל זה המחשב האולטרא-נייד המתקדם ביותר שמוצע היום בשוק. אחד היתרונות של המחשב הזה זה בהנדסת אנוש שלו, קל להחליף ולשדרג חלקים כמו זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס רשת, כרטיס בלוטוס וכדומה.. הייתרון המרכזי לטעמי הוא בגודל ובמשקל שלו, בעבר היה לי מחשב נייד ששקל קרוב לשלוש קילו וזה היה ממש לא פרקטי לקחת אותו איתי. המחשב הזה שוקל רק קילו ואני יכול להכניס אותו לכל תיק, (תיק הסטודנט במקרה שלי) יש למחשב גודל של מחברת!!! נוסף על כך יש לו את המסך הכי גדול מבין כל המחשבים האולטרא ניידים 10 אינטש ולא 7-8 אינטש כמו לאחרים, כאשר הרזולוציה שלו 1024 מאפשרת תצוגה מלאה של כל אתר אינטרנט, ללא סרבול - יתרון משמעותי! המקלדת נוחה במיוחד, גודל המקשים הוא גודל רגיל לא מקשים מיניטוריים יש לו בלוטוס פנימי ולכן חיברתי עכבר אלחוטי בלוטוס (מיקרוסופט) ללא צורך בחיבור של מתאם USB. יש למחשב הזה שלוש כניסות USB שגם זה נדיר במחשבים אולטרא-ניידים. המחשב שקט ולא משמיע רעשים הפעולה שלו נוחה ומהירה כולל קורא כרטיסים ויציאה למסך נוסף VGA כניסה לאוזניות/מיקרופון/כבל רשת החסרונות שמצאתי: 1. הרמקולים שהם לא איכותיים במיוחד, לא שזה מפריע לי. 2. הסוללה (3 תאים) מספיקה למעט מאוד זמן - מאכזבת בקרוב יתחילו לשווק סוללת 6 תאים לזמן פעולה כפול וגם סוללות תחליפיות של יצרנים אחרים (סוללות תואמות), בפורום של MSI WIND אפשר למצא מישהו שהרכיב לבד סוללת 8 תאים שמספקת 9 שעות עבודה (מדליק!) מסתבר שהמחשב הזה הוא להיט עולמי, אותו הדגם משווק בעולם תחת מותגים נוספים מלבד MSI (למשל ADVENT) ובצבעים נוספים למותגים האחרים. המקור הוא MSI! קישור לפורום של MSI WIND http://forums.msiwind.net

gili667

Member
קפולסקי אתה נשמע יותר כמשווק מאשר משתמש :)

אין דבר כזה רזולוציה 1024 ! הנתון הטכני חשוב כל שיהיה השאלה העיקרית שלנו כעמשתמשים היא חווית השימוש וזאת לא כלכך הצלחתי לשמוע ממך ):

חויית השימוש...

מחשב מאוד נוח, אפשר לקחת אותו איתך לכל מקום בקלות, אני מסתובב איתו חופשי בכל הבית ונהנה מאינטרנט אלחוטי זמין בכל מקום. מחשב מאוד נוח לגלישה באינטרנט/עיבוד תמלילים/מסנג'ר/שיחות קוליות/ בעצם לא מצאתי שימוש שעובד על המחשב הרגיל ולא עובד עליו... אני צופה בו חופשי אפילו בסרטוני ווידאו. זה מאוד לא נוח לחבר למחשב נייד סטיקים חיצוניים בולטים, והתמיכה הפנימית שלו בבלוטוס חוסכת סטיק שכזה עבור העכבר האלחוטי. הוא מגיע עם תיק קטן מרופד.. אני מכניס אותו לתיק הקטן שלו ואת זה בתיק שלי בדיוק כמו לסחוב עוד ספר. אם יש לכם עוד שאלות יותר ספציפיות אשמח לעזור.

יאיר B

New member
איבורי כרגע משווקים אותו עם הסוללה הקטנה של

3 תאים. מחזיקה בערך שעתיים+- (תלוי מה אתה עושה איתו). הם אמורים להביא את הדגם של 6 תאים בקרוב, יעלה יותר, יתן יותר זמן, ישקול קצת יותר.

sb21

New member
*Draft N-למה אתה זקוק לכרטיס בטיוטת התקן הזה?

האצת העבודה

האם יש אפשרות להוסיף למחשב באופן קבוע כרטיס SD שמטרתו תהיה לקצר את זמן השינה של המחשב ולהאיץ את עבודת הזיכרון הוירטואלי ? כל זאת כאשר מערכת ההפעלה הינה XP ?

יאיר B

New member
לנייד הזה, כמו לכל המחשבים כיום, יש קורא

כרטיסים שיודע לעבוד רק מול SD לצורותיהם. אני לא יודע מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה (אגב, הדיסק הקשיח מהיר יותר מכרטיס זיכרון בדרך כלל, לכן כדאי להשאיר את קובץ ההחלפה על הדיסק הקשיח).

באחד המפרטים הוא מסופק עם...

באחד המפרטים הוא מסופק עם מצלמה של 0.3 מגפיקסל במקום 1.3 מגפיקסל בדגמים הרגילים (אגב המצלמה מאוד איכותית!!! בארץ משווקים את 1.3 ובדגם מסויים הוא משווק עם מודם פקס 56K V90 ? לא נראה לי שצריך את זה בארץ. יש דגמים בצבעים יפים יותר שילובים של אפור ושחור או שחור ולבן

אפשר לעשות לו OC

יש בפורומים הדרכה איך לעשות לו OC ולהגיע ליותר מ 2GHZ אמנם אני לא הייתי לוקח את הסיכון

ypm

New member
"קצת" התלהבת מנושא הבלוטוף ../images/Emo66.gif

אין נייד שמגיע ללא בלוטוף היום, אלא אם הלקוח לא שם לב בשיטת מצליח של משווק זה או אחר . תודה עבור הסקירות שלך שורה תחתונה: כמה עלה ? כמה תשלומים עם/בלי ריבית ?

AYELET1

New member
ה-EEEPC (לפחות ה-701), שנמצא באותה קטיגוריה

כמו ה-WIND , מגיע ללא BT...

המחיר ותנאי התשלום...

לקחתי בנוסף למחשב הרחבת זיכרון ל 2 GB וראוטר אלחוטי (לבן) של אדימקס בתקן N חבר שעובד שם סידר לי הנחה ותשלומים ללא ריבית (חמישה) סה"כ קיבלתי עסקה טובה. בנוגע למחיר תבררו באתר של אייבורי

למעלה