קניתי

• פותח הנושא Pking
  • פורסם בתאריך

Pking

New member
קניתי../images/Emo24.gif

סוף סוף קניתי מחנות TOWER RECORDS בירושלים את הדיסק המקורי! והמקסים -"מאוחר אולי מוקדם" ואמא שלי הביאה לי את "לעיניך הכחולות" גדול!!! ראיתם איזה השקעה יש במאוחר אולי מוקדם? חוברת עם תמונה לכל שיר ואת יודה שלנו מנגן!
ו אגב......... מתי כבר הדיסק החדש??

illani

New member
כדאי

לך לקנות את הדיסק של ההופעה בקיסריה כל השירים שם מצוינים והוא נותן קצת מהטעם המיוחד כל כך של לשמוע ולראות את יודה בהופעה

Pking

New member
יש לי../images/Emo13.gif

ברור שיש לי את הדיסק הכפול של ההופעה! זה הדיסק הראשון שהיה לי! דיסק מהמם!

פוליקר

New member
שמת לב

שכל שמות השירים הם בעצם כמו שיר אחד שלם? זה משהו שממש אהבתי... קוראים מהעטיפה האחורית את השמות וזה ממש שיר- וזה יפהההה

willo1

New member
אוי זה דיסק מקסים!!

אני תמיד לומדת איתו למבחנים.. תהני

Pking

New member
ואללה../images/Emo13.gif

לא חשבתי ללמוד איתו למבחנים - רעיון מצויין! ובמקרה אני..... זכר שירן אז לא "תהני" חחח....
בטח התבלבלת

Pking

New member
אחלה../images/Emo6.gif

אופססס התבלבלתי ולא שירשרתי (מחילה...) ובהחלט יודה הוא גיטריסט מעולה. בשני הדיסקים המנגינות מרגיעות ומושקעות (כל המשפחה שלי אהבה את זה)
ועכשיו היעד הבא שלי זה ..... "איך קוראים לאהבה שלי"! שירן, גם לך יש אותם?

gadoso

New member
יש עוד שימוש לדיסק

כשהייתי שחקן במסיבת סיום של החטיבה(אי איזה כיף היה אז) אז לפני הגנרלית וההופעה,וגם השנה שהופעתי בכשרונות צעירים של ביצפר שמעתי ת'דיסק הוא תמיד מרגיע אותי שאני לחוץ דיסק ענק!!!

willo1

New member
אכן../images/Emo13.gif הוא באמת מרגיע

בפולין השתלטתי על הטקסים ובכ-ל טקס היה לפחות שיר אחד של יודה.. בטקס שאנחנו עשינו בטרבלינקה בכלל היה כולו יודה. כולל מנגינות שירים קטעים קריאה וכו'.. *אושר גדול*

קרן ב1

New member
משום מה הביטוי "אושר גדול"

לא מתחבר לי עם טקס זיכרון בטרבלינקה. אפילו לא כשיש בו שירים של יהודה.

willo1

New member
חחחח

יש לי את כולם
את מאוחר אולי מוקדם פעמיים..
תשמע, אתה חייב לקנות את "איך קוראים לאהבה שלי" אני שומעת את זה עכשיו וזה דיסק פשוט מדהים.. אין מצב שלא תהנה ממנו..

Pking

New member
נכון../images/Emo6.gif

אני בטוח שאני אהנה! איך אפשר לא להנות משיר של יודה? וסחתיין שירן שיש לך את כל האלבומים, באמת
.. אני בתהליכים חחח...
ולגבי פולין - ככל הנראה אני יוצא אהיה שם השנה וכמובן שאני לוקח איתי את הדיסקים של יודה, ואני יעביר שם כל רגע איתו
-גאוה.

למעלה