קניתי ER 5

longy

New member
קניתי ER 5

שלשום זה קרה.... רק אני צריך פרטים: איפה כדאי לטפל? מחפש שרשרת לקשירה.... איפה למצוא?

JackR1

New member
../images/Emo49.gif וקצת פירוט

קודם כל באמת מזל טוב ובהצלחה. לגבי השאלה "איפה לטפל" - שאלת שאלה שתקבל עליה מיליון תשובות, אבל לא בטוח שתבין מזה משהו. אני אישית אמליץ לך על "אישימוטו" - כבר 5 שנים אני אצלהם. לגבי שרשרת זה יותר פשוט - אם אתה צריך "קריפטונייט" ומוכן לשלם כפול, אביזריון הם היבואנים (חנות צמודה ל"עופר-אבניר"). אם אתה רוצה שרשרת טובה בפחות כסף - ב"אבנוע" יש שרשראות "מגנום". לא בדקתי עמידות של שתיהן אחת מול השניה, אבל צריכות להיות דומות. ועוד פעם בהצלחה ומזל טוב.

dreck

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

"לא בדקתי עמידות של שתיהן אחת מול השניה, אבל צריכות להיות דומות. " אני תוהה איך אתה בודק את עמידותה של השרשרת?!

flitzeR1000

New member
תופסים בשתי ידיים ומושכים...

אם נשבר\נקרע, לא טוב. אם לא, אז כן טוב.

dreck

New member
זה היה ברצינות?!

יש שרשראות שבסה"כ ממשיכה של הידיים נשברות?!?!

dreck

New member
טוב...

אז אתה קונה- בודק- נגיד שנשבר ומה אז?, קונה אחד יותר טוב?!

JackR1

New member
ת'האמת - כן. למרות ש...

...שאני יודע שזה לא מועיל באופן מוחלט. אין שרשרת שלא ניתן לחתוך, אין מנעול שלא ניתן לפרוץ או לשבור. כל מה שאפשר לעשות הוא להשתמש בדברים כאלה שיורידו מספיק את הרצון להתעסק איתם...

JackR1

New member
ד"א, לחברות ממש נחשבות יש קטע כזה

שהן אומרות - אם יביאו להן את המנעול שלהן שבור או את השרשרת קרועה - הם מחזירים את הכסף..

Shuchman

New member
לא מדוייק

ובדיוק מהסיבה שמנית קודם: אין שרשרת שלא ניתן לחתוך עם כלים הידראוליים. לכן, קריפטונייט נותנת אחריות רק במידה ולא היה שימוש ב power tool כדי לחתוך את השרשרת. איך הם יודעים מה חתך אותה - לא יודע, מניח שהם מומחים לענין. בקיצור, ה"קטע" הזה לא ממש נחשב.

eco1

New member
מה זאת אומרת מבינים ב-ER?

הרי ER GPZ KLE EN500 זה אותו מנוע לא? אז מה נשאר כאן להבין בפלסטיקה? במבנה שלדה?

M O R M

New member
מזל טוב לרגל קנית האופנוע- מוסכים.

קבל אוסף ענק של שירשורי מוסכים שנכתבו בפורום. אני אישית ממליץ בחום על מוסך "ארנון ומוטי מרמת השרון." אבל רצוי שתקח מעט אויר והמון זמן ותקרא את הקישור המצורף. רכיבה מהנה .

D the kid

New member
../images/Emo49.gif תתחדש.

מצטרף להמלצות של Jack. מוסך - אישימוטו. מנעול - אם יש תקציב, קריפטונייט. כמו גם לקרוא את הספר של סטפן מ"אחד על אחד" (מכון בידקות וייעוץ בקיבוץ גלויות 75 ת"א). את הספרון ניתן להשיג אצלם וגם על הדרך תקבל כמה טיפים (עדיף להתקשר לפני כן 03-5184888).

darkER5

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ממליץ על מוסך ברווז

גם לי יש ER ואני מאוד מרוצה מהיחס, השירות שקיבלתי שם והסופר-מקצועניות של אלי מברווז שמן ופילטר דיי פשוט להחליף לבד..

למעלה