קניתי AVID JUICY 7

paragon

New member
קניתי AVID JUICY 7

להחלפת השימנו 03 שהיו לי נראים 10 אבל ברכיבה ראשונה ההרגשה היתה מוזרה , כאילו הברייקסים "לא נעולים" , האם צריך כוון או שלוקח זמן עד "שנפתחים" חוץ מזה הקבלים קצת ארוכים לדעתי, האם ניתן לקצרם?

tomer001

New member
כמה דברים...../images/Emo26.gif

תקח בחשבון שאתה רגיל לבולמים אחרים ויקח כמה זמן להרגשה שונה. גם אני כשקניתי את ה- HOPE MONO 6T פתאום ראיתי שהם ממש לא "אכזריים " כמו שרשמו. עם הזמן הבנתי שאם באמת צריך לעצור הם עושים את העבודה ב- 100% פשוט התחושה היא אחרת. אם קנית מערכת חדשה זה יקח כמה רכיבות עד שכל החלקים יתאימו ויתאפסו ואז המערכת תעבוד יותר ביעילות. לגבי הכבלים. זה לא כבלים אלה צינורות שמן ואפשר לקצר אבל זה הרבה זמן / כסף / כאב ראש ובשורה תחתונה... לא שווה את המאמץ. תשאיר ככה רק תדאג שהם לא יבלטו מחוץ לאופניים הרבה כי בשטח הם נוטים להתפס בכל מה שיש בדרך וזה לא נעים!! תומר.

קלוזו

New member
קיצור הצינורות (כבלים)...

לא מכיר את הג'וסי אבל אני החלפתי לסט של שימנו ובכל ערכת בלם (שהגיע כאשר הוא מורכב ואטום) הגיעו גם חלקים לקיצור הצינור שהם מין אטמים שמרכיבים על הקצה לאחר החיתוך ובסגירת הצינור ניכנסים בלחץ. בכל אופן דרושה מיומנות בסיסית לקצר את הצינור אבל זה לא נורא מסובך כמו שתומר כתב ואם עושים את זה נכון אפשר גם לחסוך את הבלידינג. כל מכונפן יכול לבצע בזמן קצר. לדעתי עדיף תמיד לקצר כי לאחר מכן הצינורות עלולים להתקפל בגלל האורך וזה כבר בעיה.

nintense

New member
לא צריך לעשות בלידינג לאחר קיצור צינור ???

אני מקווה שלא ניסית את זה על עצמך... בכל פתיחת הצינור מהידית יש לבצע בליד, בעניין הג'וסי, גם שם אין בעיה לעשות זאת, רק צריך את החלקים המתאימים וערכת בליד לג'וסי. אופציה נוספת היא להתקשר לקובי בסידן ולשאול כמה עולה.

dyego

New member
חולק על דעתך....

באחת הרכיבות שלי באנגליה החליפו לי על המקום את צינורות הבלמים מהידיות כיוון ששם רוכבים הפוך (ימין גלגל קדמי ושמאל גלגל אחורי). הייתי קצת בהלם ושאלתי את המכונופן אם לא צריך לעשות בלידינג והוא אמר לי שאין שום בעיה ואכן לא הייתה שום בעיה. חייב לציין שהיו אלה בלמים הידראולים של HOPE....

paragon

New member
תודה לכולם

לא הבנתי למה מופיע אותה הורעה שלי שלוש פעמים, אבל לא חשוב.... סידרתי את הצינורות בלי צורך בחיתוך (בנתיים)

קלוזו

New member
תקוותך התבדו וגם אינן עומדות במבחן המציאות

ניסיתי את זה על עצמי (בעצם לא אני אלא איתן התותח) וזה עובד מצויין. וככה עושים - חותכים מהחלק התחתון של הצינור זה שמחובר לקליפר כאשר הקליפר והצינור מעל גובה הידית ולאחר החיתוך ממשיכים להחזיק את קצה הצינור החתוך מעל גובה הידית (לשם כך צריך עוזר
). מפרקים את חלק הצינור העודף מהקליפר בצורה כזו שלא יצא השמן מהקליפר (כלומר פתח כניסת השמן פונה למעלה). מכניסים את האטמים החדשים לקצה הצינור החתוך, מחברים מהדקים חזק וזהוא. בוצע על בלמים של שימנו דאור.

קלוזו

New member
אין אויר - בדוק! אף אחד מכם לא ניסה אבל

מהתאוריה הוא יודע שצריכה להיות בועת אויר אז בחיים לא תמיד הכל מתנהג לפי התיאוריות . אני מציע שתנסו פעם את השיטה הזו ואז תוכלו להשוות.

DHDror

New member
אתה מכיר את התשדירים של אקסלנס-נשואה ?

זה טוב אבל זה לא מצויין ! ברור שיש מעט אויר בפנים לאחר מכן.

etal2

New member
זה באמת אפשרי

לא שאני ממליץ על זה אבל יש שיטות לנתק ולחבר כבלים הדראולים ללא בלידינג מחדש, אם אני זוכר ראיתי פעם הוראות רשמיות של אוויד איך לעשות את זה. צריך להבין שכמעט בכל מערכת הדראולית יש אוויר ,כל עוד הכמות קטנה ומרוכזת במאגר שבידית אין לזה השפעה על הביצועים.

למעלה