קניתי שרקן

burhtk1

New member
קניתי שרקן ../images/Emo3.gif

אתם יכולים לכתוב איזה בעלי חיים יש לכם?

burhtk1

New member
אהאהאהםםםם...

עדיין לא נתתי לה (זאת שרקנית) שם... קניתי אותה היום והיא ממש מפחדת לבנתיים...

Kenny Girl

New member
אתה יורד על קינקי?!

בהתחלה חשבנו על סטינקי אבל חבל, מה החתולה עשתה לנו? אז קיק=ביעטה קיקי=דפוק לגמרי קינקי=דפוק אבל יותר טוב מקיקי

DiGiHiLa

New member
לי היו תוכים...

והם היו מאוד חמודים אבל אימא מכרה אותם כי הם מביאים מחלות ומלכלכים

אלונה X

New member
לי היה:

2 גוריי כלבים ז"ל 4 תוכים ז"ל 2 חתולי ז"ל ומלא דגים ז"ל...

Digi Lista

New member
...

לי כרגע יש כלב מעורב בשם צ'ארלי שלקחנו(עם השם המשונה הזה...
) לפני ארבע שנים מ"תנו לחיות לחיות",הוא ממש קשור אליי(אפילו שאני לא רציתי לבחור אותו בהתחלה),המון פעמים הוא מתנהג כמו מאבטח פרטי שלי- לדוגמא, המון פעמים אני קוראת לפני השינה ונרדמת עם אור דולק שמאיר את כול הבית, באים לכבות אותו והכלב שלי ששנייה לפני היה רגוע וליטפו אותו בסלון מתחיל לנבוח ולא נותן להתקרב אליי או כשאחי(לא החמוד) ואני רבים צ'ארלי בא ונעמד באמצע ואם אחי רק ינסה לפגוע בי הוא חוטף נביחות רצחניות(ופעמיים גם ביס חביב)... אחד החלומות שלי הוא לאמץ כמה שיותר כלבים וחתולים,כרגע כמובן אני לא יכולה(הורים...
)אבל יום יבוא... היו לי לפני צ'ארלי ארבעה כלבים,אחד היה שש וחצי שנים ויום אחד הוא פשוט נעלם,בדקנו בכול מקום, כולל בעירייה(אולי דרסו אותו,לקחו אותו...)אבל כלום!הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה!היו שמועות שיש מישהו שמטביע כלבים כי זה התחביב שלו(מזלו שאני לא מכירה אותו,היינו נפגשים הוא היה מת!!!)אני מקווה מאוד שזה לא מה שקרה לכלב הראשון שלי אי פעם-בובי
, אחר כך לקחנו כלב מכלבייה ואחרי שהבאנו אותו הביתה ונתנו לו לאכול הוא ישן וברח(ובגלל שלא היה לא את הריח הוא לא חזר,למרות שחיפשנו אותו),אחריו הייתה לנו כלבה לברדורית וגנבו אותה, ולפני צ'ארלי מצאתי ברחוב כלב שעבר התעללות, לא יכולתי להתעלם ממנו והבאתי אותו הביתה,הבעיה הייתה שלמרות כול הטיפולים שלנו(הלכנו לווטרינר כמה פעמים) הסתבר שברחוב הוא חטף איזו קדחת וכבר היה מאוחר מידיי להציל אותו(הוא היה בערך חודשיים)
...בקיצור זאת הייתה בשבילי חצי שנה ממש עצובה. ניסיתי לאמץ חתולים-ההורים התנגדו(לא אוהבים חתולים משום מה),היו לנו דגים והם שרדו בערך יום(קיבלנו אותם מתנה),אספתי ג'וקים ככה שכאלה היו בשפע
על השרקן!

למעלה