קניתי צעצוע חדש......
ר רם חובק עולם New member 5/12/07 #14 יא אללה החיפושית הכי יפה בארץ , רק לשים שם מנוע אמיתי וזהו תתחדש
O ob1000 New member 5/12/07 #10 ../images/Emo15.gif הצעצוע החדש של האיש שלי אין עליך, אתה אלוף אין עליך!!!!! היא מדהימה . רוצה שבת של שמש וכובע מסוגנן. אוהבת וסע במשעולי ההצלחה תמיד. שלך תמיד
../images/Emo15.gif הצעצוע החדש של האיש שלי אין עליך, אתה אלוף אין עליך!!!!! היא מדהימה . רוצה שבת של שמש וכובע מסוגנן. אוהבת וסע במשעולי ההצלחה תמיד. שלך תמיד
C Crazy Beetle 1303L New member 5/12/07 #11 תני לי לנחש... אורית, זאת את? ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!
I iDo VW New member 4/12/07 #7 ת-ת-ח-ד-ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ללא ספק בין החמש היפות והמושקעות בארץ.. פשוט מטריפה.. שמור עליה יפה.. היא אחת מבודדות בארץ.
ת-ת-ח-ד-ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ללא ספק בין החמש היפות והמושקעות בארץ.. פשוט מטריפה.. שמור עליה יפה.. היא אחת מבודדות בארץ.
C Crazy Beetle 1303L New member 4/12/07 #8 תשמע אחי... אני אוהב את הטעם שלך! כמו שאחי אמר, אחת החיפושיות הנדירות בישראל. ושוב, כמו בפעם הקודמת, אני לא מאמין שהיא נמכרה. אח שלי, זכית! ברכות!
תשמע אחי... אני אוהב את הטעם שלך! כמו שאחי אמר, אחת החיפושיות הנדירות בישראל. ושוב, כמו בפעם הקודמת, אני לא מאמין שהיא נמכרה. אח שלי, זכית! ברכות!
A ariebz New member 5/12/07 #13 אתה זריז רק ביום שישי דיברת איתי על משהו בלי גג מזל טוב תתחדש (תתישן)