קניתי היום HP

קניתי היום HP

במזל טוב.. אבל התבאסתי לגלות שאותו מחשב שקניתי עכשיו במבצע באופיס דיפו בפחות כסף (הבדל של 300 ש"ח בערך..). ועכשיו גם רואים מטושטש את הכיתוב ואני לא יודעת למה!!! לא מצליחה לסדר את זה וטחנתי את ההגדרות!! hp pavilion dv4342ea ואני מבואסת רצח...

יאיר B

New member
מה זה רואים מטושטש?

כמו כשאין פוקוס במצלמה? זה קורה בכל היישומים שאת מפעילה, כולל בשולחן העבודה? אם כן - יש בעיה במסך. לחזור מחק לאופיס דיפו ולבקש להחליף את המחשב (למרות שאם עשית אקטיבציה לחלונות, אני לא מאמין שהם יסכימו, סביר להניח שישלחו אותך לשירות של HP).

מטושטש זה ברמת הפונטים

אבל עכשיו סידרו לי את זה.. כנראה שמדובר פשוט בערכת נושא בעייתית משהו (שדווקא עם זה לא שיחקתי!!!) יצאתי מעפנה.. אבל בכל אופן לא קניתי באופיס דיפו אלא ב-pccenter שאמרו עד כמה הם הכי זולים וכך באמת חשבתי עד שהגעתי לחוברת של אופיס דיפו וחשכו עיני. לי באופו אישי הכמה שקלים האלה יכולים לבאס בקנייה חדשה..

יאיר B

New member
ערכת נושא?!

טוב. אגב, אופיס דיפו, וגם באג, יש דברים שהם זולים בהם. זה לא נכון מייד לטעון שהם יקרים (יש כאלו ששומעים את השמות של שני הנ"ל ומייד עושים פרצוף). תמיד שווה לבדוק גם אותם בנוסף לחנויות אחרות. על השירות שלהם אפשר להתווכח (למרות שלדעתי הוא לא רע בכלל, אם כי באופיס דיפו קשה למצוא מישהו שיעזור אם רוצים לשאול שאלה...).

למעלה