קניתי גויאבות בסופר למטה

קלייטון.ש

Well-known member
יש לו שם חדר קירור שהוא שם מוצרי חלב וביצים ופירות וירקות, ושם היה הבוקר ריח נורא. הסתכלתי סביב להבין מה גורם לריח וראיתי מיכל פלסטי אחד עם כמה גויאבות.
אני מתאר לעצמי שהן לא הסיבה היחידה לריח, אבל בטח תרמו לו לא מעט.
מצאתי כמה טובות ולקחתי.
עכשיו נוצרת בעיה ידועה, מה עושים במצב הזה עם האשה.
כי להכניס אותה לבית שיש בו גויאבות, אי אפשר. היא לא תיכנס.
חשבתי להגיד לה שלא תבוא השבוע - מוכן בהחלט לוותר על הזמן איתה בשביל גויאבות - אבל לא יודע איך לנסח את זה.
כי אי אפשר להגיד שלא תבוא בגלל מצב החירום. הרי צה"ל הסיר את מצב החירום, פירק את המחסומים, מוציא את החיילים, ועל אזעקה פה אזעקה שם אי אפשר להגיד שזה חירום שהרי זה כבר לגמרי שגרה.
אפשרות אחרת היא לשים את הגויאבות במחסן של השכנים. הם לא נמצאים אז לא יתלוננו. כנראה אלך בדרך הזו.

אכלתי גויאבה אחת ואני חייב להגיד שהפרי הזה ברמה אחרת. זו קטגוריה אחרת.

אבח"י

Well-known member
יש לו שם חדר קירור שהוא שם מוצרי חלב וביצים ופירות וירקות, ושם היה הבוקר ריח נורא. הסתכלתי סביב להבין מה גורם לריח וראיתי מיכל פלסטי אחד עם כמה גויאבות.
אני מתאר לעצמי שהן לא הסיבה היחידה לריח, אבל בטח תרמו לו לא מעט.
מצאתי כמה טובות ולקחתי.
עכשיו נוצרת בעיה ידועה, מה עושים במצב הזה עם האשה.
כי להכניס אותה לבית שיש בו גויאבות, אי אפשר. היא לא תיכנס.
חשבתי להגיד לה שלא תבוא השבוע - מוכן בהחלט לוותר על הזמן איתה בשביל גויאבות - אבל לא יודע איך לנסח את זה.
כי אי אפשר להגיד שלא תבוא בגלל מצב החירום. הרי צה"ל הסיר את מצב החירום, פירק את המחסומים, מוציא את החיילים, ועל אזעקה פה אזעקה שם אי אפשר להגיד שזה חירום שהרי זה כבר לגמרי שגרה.
אפשרות אחרת היא לשים את הגויאבות במחסן של השכנים. הם לא נמצאים אז לא יתלוננו. כנראה אלך בדרך הזו.

אכלתי גויאבה אחת ואני חייב להגיד שהפרי הזה ברמה אחרת. זו קטגוריה אחרת.
פעם גויאבה היתה מעוררת בי תאווה ותיאבון מיני שלא יתוארו. אמ-מה חלפו עברו ימי האושר, וכיום הגרעינים שיש בה נתקעים לי בשיניים ומעצבנים אותי.

סופהו 1

Well-known member
פעם גויאבה היתה מעוררת בי תאווה ותיאבון מיני שלא יתוארו. אמ-מה חלפו עברו ימי האושר, וכיום הגרעינים שיש בה נתקעים לי בשיניים ומעצבנים אותי.
פעם ,ירקן תקע בארגז הגויאבות שלט ובו פורטו כמה שאלות כמו- סובל מתסמיני גיל המעבר? חשק מיני נמוך? בלה בלה בלה? קח גויאבה.
אולי יש אמת בדבריו.
אם אתה ממש מתגעגע, יש משקה גויאבות.

אבח"י

Well-known member
פעם ,ירקן תקע בארגז הגויאבות שלט ובו פורטו כמה שאלות כמו- סובל מתסמיני גיל המעבר? חשק מיני נמוך? בלה בלה בלה? קח גויאבה.
אולי יש אמת בדבריו.
אם אתה ממש מתגעגע, יש משקה גויאבות.
כבר לא, ומשקה גויאבות כלכך מסחרי.. שממש לא. ;-)

סופהו 1

Well-known member
כבר לא, ומשקה גויאבות כלכך מסחרי.. שממש לא. ;-)
מה מסחרי? אתה קונה את המכשיר הזה שמכינים בעזרתו מיצים מפירות קשים ומכין.
אחכ אתה אומר לעצמך- קניתי את המכשיר אז יאללה, מכין מיץ תפוחים, אגסים, סלק, גם תפוזים, עגבניות, ענבים ועוד, ועוד.
או שלא.

אבח"י

Well-known member
מה מסחרי? אתה קונה את המכשיר הזה שמכינים בעזרתו מיצים מפירות קשים ומכין.
אחכ אתה אומר לעצמך- קניתי את המכשיר אז יאללה, מכין מיץ תפוחים, אגסים, סלק, גם תפוזים, עגבניות, ענבים ועוד, ועוד.
או שלא.
חשבתי התכוונת לבקבוקים מהזכוכית עם המילה נואיבה עליהם וסככת דקל, כמו בציורי א"י המפונטזת לפני מאות שנים.
לצערי, כסוכרתי מיצי פירות מאוד לא מומלצים, כי תהליך הסחיטה, כך הבנתי, מעלה את רמת הסוכר בהם.
:-( ואני כלכך אוהב פירות.

קלייטון.ש

Well-known member
שתחליט בעצמה.
לא, במקרה זה אני מעדיף לא לקחת סיכון כזה שאשתי תחליט בעצמה לפי המצב במציאות.
היא מחליטה מקצועית והחלטות שלה עלולות לא למצוא חן בעיני הרבה אנשים.
במקרה הזה אני אשים את הגויאבות במחסן של השכנים.
עד שהם יחזרו - אם בכלל - אני מאמין שהריח יפוג משם.
לאשה אני לא אגיד כלום. היא הרי לא תשאל אם קניתי גויאבות.
מקווה שהריח לא ידבק לי לעור.
אני זוכר שפעם היו גויאבות בלי ריח שפיתחו בדיוק בשביל להציל את חיי הנישואין של אנשים רבים.
אלה בהחלט לא מאותו זן.

סופהו 1

Well-known member
אני זוכר שפעם היו גויאבות בלי ריח שפיתחו בדיוק בשביל להציל את חיי הנישואין של אנשים רבים.
אלה בהחלט לא מאותו זן.
גויאבה ללא ריח מפספסת את ייעודה כאחת ממבשרי הסתיו.

ונדמה לי שאתה צודק. הן היו אולי עונה אחת, עשו להם הרבה יחסי ציבור ו...

למעלה