קניתי בסלקום i mate jas jam

lybmann

New member
קניתי בסלקום i mate jas jam

הוא מתחמם מאוד מאוד והסוללה נגמרת ממש מהר שעתיים וחצי בערך בסדנד ביי . בעצם שלחתי כמה SMSים . הייתי במרכז שרות של סלקום והטכנאי שבדק אמר שאין שום תקלה במכשיר ושצריך לפרוק את הסוללה עד הסוף ולהטעין מחדש... אני כול כך כועס בגלל שהוא אצלי יום וחצי וכבר בעיה והוא עלה לי ממש הרבה כסף.אני מקווה לא ללכת מחר לסלקום אבל אם הוא יתחמם מהר והסוללה תתרוקן תוך שעה ... מה אתם אומרים? יש עם מי לדבר?

שח_מט

New member
אם אתה מסנכרן מיילים עם שרת

באופן רציף (DIRECT PUSH) אז הסוללה נגמרת מהר. אחרת אמורה להספיק לכל היום. לדעתי כדאי לך להחליף, הוא מלא באגים ואני השבוע ממש קיבלתי עליו קריזה. בסלקום (עסקי) טוענים שהייתי צריך להתחרט תוך 7 ימים.. נראה אם יחליפו לי. יש לי תופעות של ניתוקים, אי יכולת לענות, איטיות ולאחרונה הוא לא מסנכרן מיילים לפי הצורך.

lybmann

New member
המכשיר נחמד

בינתיים אין לי תלונות מלבד העניין של הסוללה והחימום הנוראי הזה.

זה נכון לכל מכשיר

כל מכשיר יש להטעין טעינה ראשונה ארוכה בטרוף (ליילה שלם לפחות) ורק אז להשתמש, להשתמש כמעט עד שמתרוקן ורק אז להטעין שוב. זה משנה את כל ההתנהגות ותוחלת החיים של הסוללה.

lybmann

New member
משהו מוזר

אומנם אחרי "שבדקו" הטכנאים של סלקום המכשיר מתחמם פחות אבל עדיין לא הגוני שללא דיבור הסוללה נגמרה לי בסביבות 10 בבוקר. הדלקתי אותו 7. אז אני לא יודע מה לעשות ללכת אליהם שוב לנסות עוד כמה ימים. זה מוזר כי אפילו המיו שלי שהוא רק GPS לא גומר סוללה תוך שלוש שעות סטנד ביי... אז לא יודע. אבל פשוט לא רוצה להיות מטורטר אני הולך לשלם הרבה מאוד כסף עבור מכשיר שעבורי אמור להיות מעולה. אבל רק הבעיות האלו מציקות.. מה דעתך?

שח_מט

New member
שאלות

האם ה WIFI פועל? האם אתה מסנכרן עם שרת מיילים? אם כן האם מוגדר PUSH MAIL?

lybmann

New member
עוד לא עשיתי שום דבר

עוד לא הגדרתי מייל. אולי רק את אוניה של הבלוטות... ובעבודה אני בלי האוזניה. והבלוטות מנותק כדי לחסוך ...

lybmann

New member
תודה רבה !!!

רק עכשיו היה לי זמן לעבור על האתר אחלה אתר! עשיתי את מה שהיה כתוב בקישור ששלחת לי ואני מקווה לראות אם זה עוזר או לא.... תודה!

שח_מט

New member
מאמר נחמד וגם בנסיון סנכרון יש בעיות

אגב לי יש בעיה אחרת, אני מסנכרן עם שרת וקובע את התזמון לכל 10 דקות. הבעיה שיש שעות שהוא בכלל לא הולך לעדכן... מישהו מכיר?

שח_מט

New member
גם כשאין וגם כשיש בעיה

עדיין רואים ב ACTIVE SYNC שהוא ניגש. אצלי יש שעות שלמות שהוא פשוט לא ניגש. אולי יש לו בעיית קליטה של הדור 3 למרות שראיתי את ההתנהגות הזאת בכמה מקומות

avnerm

New member
תבדוק את האפשרות של החזרת המכשיר במסגרת הזמן

להבנתי (בעיסקי זה כך) ניתן להחזיר מכשיר עד 7 ימים במקרה של לקוח שמשלם הרבה ניתן בלחץ עדין גם עד 14 יום אך תתמהמה תתקשר ותגיד כי אתה רוצה להחזיר אותו מכשיר שמתחיל עם בעיות סביר שיגרום הרבה צרות יש את המכשיר לידידים ואצלם אין בעיה שכזו יתכן ונפלת על אחד פגום

Barrrsch

New member
100% בעייה במכשיר

לאחי יש TYTN באורנג' שסבל בדיוק מאותה בעייה. בדקתי את המכשיר שלו לעומק מכל הבחינות. מערכת הפעלה, תכנות, סכרון, הכל היה 100%. רק שבהשוואה ל TYTN שלי הוא ממש רתח והסוללה שלו נגמרה תוך שעות. הוא החליף מכשיר באורנג' והכל הסתדר.

lybmann

New member
אז רגע מה לעשות כי אני מיואש

אני לא רוצה לבטל את העסקה אני רוצה את המכשיר. אבל הסוללה לא עוברת את ה3 שעות בהמתנה.... חשבתי ללכת מחר שוב לתיקונים של סלקום שיבדקו שוב... מה לעשות...???

lybmann

New member
ללכת לשרות תיקונים

להגיד שהוא מתחמם המון וסוללה לא מחזיקה 3 שעות בסטנד ביי?? הם שוב יתחילו לבלבל את המוח ויגידו שהכול בסדר או מקסימום יחליפו סוללה....

Barrrsch

New member
תצעק, תשתולל ותאיים שאתה מחזיר את המכשיר

ועובר לפרטנר..... אתה נשמע קצת לא ישראלי? עולה חדש?

lybmann

New member
אז זהו שאני "ילד טוב כ"ס "

ואני נראה לי שאני לא הולך כי אין לי כח לסרטים האלו....

למעלה