קניתי את STRATA!!!! ../images/Emo6.gif
היום הייתי בתחנה המרכזית בת"א. כרגיל נכנסתי לסטימצקי בידיעה הברורה מראש שלא יהיה להם שום דבר לחדש לי בתחום הפייפרבק. אבל מי פתאום צץ לו על המדף? נכון! אותו ספר יקר ערך, שיצא 10 שנים לאחר אנשי השטיח ו-5 שנים לאחר צדה האפל של השמש, שאחריו אני תר כבר שנים! אז בהחלט הוא יצטרך להמתין עד שאני אסיים כמה ספרים שיש לי עוד הרבה הרבה לפניו ועדיין לא התפניתי לקרוא (אנשי ההשתנה למשל). הוא עלה דרך אגב 65 שקל!!!!!!!!!!!!! מה זה החוצפה הזאת?!
מזל ש-15% הנחת חייל שלי הורידה את זה ל-55. מזל!!!! דרך אגב- כשניגשתי עם חבר שלי לקופה, תיארתי לו את התלהבותי על כך שמצאתי ספר של הסופר האהוב עלי. לפתע פתאום, המוכרת, שנראתה אשה מבוגרת שהדבר שיעניין אותה הכי פחות הוא סופר פנטזיה בריטי, התפרצה אל השיחה וציינה שהוא סופר מצויין ושהיא משתדלת שתמיד יהיו בחנות כל הספרים מהסדרה. תראו לעצמכם את האושר שהציף אותי למצוא מעריצה נוספת- ועוד מוכרת בסטימצקי!
אז למי שיש חוסר, מוזמן לקפוץ לסניף בתחנה המרכזית בת"א, אכן הם מחזיקים כמעט בכל הסדרה, ועוד בעיקר בקורגי. המשך חג שמח לכוווולם!
היום הייתי בתחנה המרכזית בת"א. כרגיל נכנסתי לסטימצקי בידיעה הברורה מראש שלא יהיה להם שום דבר לחדש לי בתחום הפייפרבק. אבל מי פתאום צץ לו על המדף? נכון! אותו ספר יקר ערך, שיצא 10 שנים לאחר אנשי השטיח ו-5 שנים לאחר צדה האפל של השמש, שאחריו אני תר כבר שנים! אז בהחלט הוא יצטרך להמתין עד שאני אסיים כמה ספרים שיש לי עוד הרבה הרבה לפניו ועדיין לא התפניתי לקרוא (אנשי ההשתנה למשל). הוא עלה דרך אגב 65 שקל!!!!!!!!!!!!! מה זה החוצפה הזאת?!