קניתי את little earthquackes!

תתחדשי!

וברצוני לבשר שגם אני רכשתי היום את Scarlet's Walk! (למה הוא כזה זול יחסית לשאר? כלומר, באותה חנות
?)

avivs

New member
אני מתחיל לאחרונה לחשוב

שScarlet's Walk הוא אולי האלבום הכי טוב שלה. יש בו משהו כל כך יפה ונוגע, אך עם זאת רגוע ופשטני, שקשה לעמוד בפניו. הוא בהחלט אחד מהשיאים שלה.

Shame in you

New member
תודה לכולם

רציתי את האוסף, כי ראיתי שם שירים ממש יפים, אבל מזל שאח שלי היה שם כדי להסביר לי שזה כל כך לא מתאים לקנות אוסף בפעם הראשונה!!! שמעתי את הדיסק כל כלילה, ויש בו משהו שגורם לי לבכות אפילו בלי להבין למה. הרגישות הזאת בטונים שלה. בינתיים אני דבוקה בעיקר לleather

הטונים

איזה שימוש מופלא בקול... אין מילים. גם לי מתחשק לבכות אבל זה בגלל שנזכרתי בטונים בbig wheel.

Shame in you

New member
לא רק הקול

בכלל, כל הרגישות הזאת. נגיד בMother ממש רציתי לבכות.

noosh

New member
אחיך אדם חכם

לא מתחילים מאוספים (למעט מקרים מאוד יוצאי דופן. למשל, אצל דייר סטרייטס אפשר להתחיל מהאוסף). מה שאני אוהבת באלבום הזה זה באמת את הטונים, את האינטימיות ואת החשיפה שלה. האמת שזה אלבום שלא הימם אותי על ההתחלה (אולי כי לא הייתי רגילה לסוג מוזיקה שכזה), אלא לקח לו זמן לשקוע, כל פעם שיר אחר חדר יותר עמק, עד שלאט לאט הוא חלחל ונגע ביותר ויותר נקודות. Mother הוא אחד השירים. (על LE אני לא מדברת בכלל....)

יו leather.

(סתכלי אצלי בחתימה
) LE הוא משהו, כל כך ראשוני. כל כך רק טורי. וכששומעים אוצו אפשר באמת להאמין שהיא שרה אותו מתוך הקופסה הזו והרקע הלבן. והוא כל כך טוב.

behappy

New member
תתחדשי כפרה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif איזה יופי זה

אני כמעט מקנאת בך על ההרגשה הזו של לשמוע את האלבום בפעם הראשונה

Shame in you

New member
טוב (חייבת להתלהב)

אז נסעתי היום רחוק וכל הדרך חזרה שמעתי את הדיסק, ואני פשוט מ-א-ו-ה-ב-ת!!!
אילו מילים, אילו לחנים!! איזו עוצמה!!!!!!! בינתיים הכי התחברתי לcrucify leather precious things silent all these years ובטח לעוד משהו
בקיצור, מתי כבר יהיה לי כסף לאנדר דה פינק?

למעלה