קניתי את הספר

ועכשיו...

אכתוב שיר של המשוררת הדגולה (לקוח מתוך הספר "הפה הפיזי") 12 תשובות ל-12 שאלות: אני זו היא? אני זו היא? אני זו היא? אני זו היא? אני זו הי. אני זו הי. אני זו הי. אני זו הי. אני זוהי? אני זוהי? אני זוהי? אני זוהי? אניזו הי. אניזו הי. אניזו הי. אניזו הי. אניזוהי? אניזוהי? אניזוהי? אניזוהי? ANIZO HE ANIZO HE ANIZO HE ANIZO HE

עוד שיר -

הפה הםיזי הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. הפה הפיזי. ה מ ל ה.

די הרבה...

54 ש"ח... אבל...אבל.......אבל......זה שוווה את זה.. וגם יש עוד ספר שיש למורה שלנו לספרות

f o x g i r l

New member
המורה שלך לספרות מקריאה לכם קטעים מ

הספר שלה
|?

כן

זה התחיל ככה (המורה לא רואה טלוויזיה ואין לה טלוויזיה) יום אחרי ששודר הפרק עם "תמיד יש מישהו בבית" תלמיד אחד שר בשיעור את תמיד יש מישהו בבית, אז המורה אמרה "מה? מאיפה אתם מכירים את השיר הזה? אני לימדתי אותו?" אז שיעור אחרי זה היא הביאה ספר של אפרת מישורי וצילמה לנו דפים מתוכו.

like daa

New member
יאאאא../images/Emo70.gif איזה מורה שווה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ובהזדמנות חגיגית זו :

עוד שיר מהספר - זה לא אי זה אף פעם לא יהיה אי. אי אפשר לשים את האצבע ואי אפשר להקיף

ועוד שיר ארוך ביותר -

כדורים, אין לי הרבה מה לומר לכם, ת ת ג ל ג ל ו (מיד נכנס לחתימתי)

Human Nature

New member
אולי גם אני אהיה משורר?

לדחוף כמה הברות וכמה משפטים שלא יוצרים דבר הגיוני זה לא מסובך מדי. ולגבות אח"כ מאנשים 54 ש"ח על כך שהם יקראו את זה...

למעלה