נעה בקולנוע
New member
קניתי את האלבום!
אחרי שבוע ויומיים, קניתי את האלבום בול ביומולדת.... ואני חייבת להגיד שזה אלבום אחר... קודם כל המבנה של האלבום עצמו! הוא בנוי אחרת, תמונות שחור לבן, ואלבום מקרטון שנפתח לשני הצדדים.... הליריקה ממש עמוקה! כמעט ברמה של HT.... והשירים? זה לינקין פארק אחרת.... האלבום מאוד בלדי, מה שלא ציפיתי מלינקין פארק שסך הכל הם היו להקת רוק עם שירים כיפיים שאפשר לשמוע בכל אירוע.... הפתיחה של WAKE מדהימה!! פשוט התמכרתי לתחושת עוצמה הזאת שיש שמתחילים הגיטרה והתופים והם "מתעוררים"
GIVEN UP- שיר קליל מבחינת המוזיקה וכבד מבחינת הליריקה.... מזכיר את לינקין של מטאורה.... LEAVE IT ALL AND REST- זה אחד השירים שממש לא אהבתי באלבום... עם כל האהבה שלי ללינקין, ובאמת שאין לי בעיה שהם השתנו! אבל מה זה?! בקושי תופים ברקע.... קשה להתחבר לשיר הזה... ופשוט לא נשמע כמו להקת רוק.... Bleed it OUT- שיר לא מי יודע מה עמוק.... אבל כיפי בטירוף! זה שיר שפשוט כיף לשבת ולשמוע! shadow of the day-בלדה נוספת מבין לינקין.... שיר חביב..... what ive done-בשתי מילים: שיר חמוד hands held high- מתאים יותר להיות להיט של פורט מיינור מאשר של לינקין.... אבל ממש אהבתי את הראפ של מייק עם ה"אמן" ברקע.... נתן לזה אווירה ממש מיוחדת
NO MORE SORROW-זה בלי שום ספק- לינקין פארק! שיר כיפי וטוב, מזכיר את האלבומים הקודמים ועדיין נשמע אחר לגמרי.... אהבתי! valentines day- הנפילה של האלבום לדעתי.... לא התקשר לי לשאר האלבום, ולא התקשר לי ללינקין בכלל.... in between- מייק שר מדהים!!!!! שיר בלדי וחביב עם השירה המדהימה של מייק! in pices- קודם כל: ואווווווו!!!! הסולו של בראד פשוט מדהים!!!! ובתור גיטריסטית גאה שמכורה לגיטרות אני יכולה להעיד שזה סולו ממש לא פשוט והוא כל כך התאים לשיר והיה כל כך יפה!!!! the little things give you away-אני לא יודעת מה איתכם, אבל השיר הזה הזכיר לי את הבלדות של גאנז אן רוזס.... זה היה שיר מאוד בסגנון november rain וdont cry.... השיר הכי טוב באלבום לדעתי, וטוב ששמו אותו בסוף כי כל שיר אחר היה מתגמד לעומתו!!! השירה המדהימה של צ'סטר, המילים המדהימות של השיר, ואז הסולו הקורע לב של בראד פשוט נשמעו לי כמו שיר של גאנז בסגנון לינקין.... שיר מדהים! בכל מקרה, לינקין החדשים הם שונים, אבל עדיין יש דימיון בין האלבומים הקודמים.... וטוב שהם יצאו קצת מהנו מטאל.... זה די חרא של ז'אנר
ואני לא יודעת מה אתכם אבל האלבום הזה עשה לי חשק לעוד!
אחרי שבוע ויומיים, קניתי את האלבום בול ביומולדת.... ואני חייבת להגיד שזה אלבום אחר... קודם כל המבנה של האלבום עצמו! הוא בנוי אחרת, תמונות שחור לבן, ואלבום מקרטון שנפתח לשני הצדדים.... הליריקה ממש עמוקה! כמעט ברמה של HT.... והשירים? זה לינקין פארק אחרת.... האלבום מאוד בלדי, מה שלא ציפיתי מלינקין פארק שסך הכל הם היו להקת רוק עם שירים כיפיים שאפשר לשמוע בכל אירוע.... הפתיחה של WAKE מדהימה!! פשוט התמכרתי לתחושת עוצמה הזאת שיש שמתחילים הגיטרה והתופים והם "מתעוררים"