קניתי את דיסק!

smgfan

New member
קניתי את דיסק!../images/Emo8.gif

היי! היום קניתי את האלבום הראשון שלי של אלניס. האלבום Supposed Former Infatuation Junkie
עלה לי 40 ש"ח במבצע!!! עוד לא הספקתי ממש לשמוע אותו (גם בגלל שהמערכת הכלבה שלי עושה לי בעיות!
) אבל לאחר שאני אשמע ואני אתרגל לאלבום אני ארשום מה דעתי עליו!
המוכר אמר לי שזה אחלה דיסק!

ערן1987

New member
מה 40?! איך?!

במקומות שאני ראיתי הוא עלה 80-90.. איפה קנית? מקום מדויק,כתובת,טלפון וכדומה.. ממש בא לי אותו וזה מחיר שאני רץ(תרתי משמע)לקנות אותו אם הוא כזה

smgfan

New member
מודיעין סנטר, מודיעין

זאת חנות קטנה בשם "תרבותק". זה היה ממש מוזר, כי חיפשתי באות A ומצאתי שם את SFIJ ב-65 ש"ח. לאחר מכן הלכתי לאמצע החנות שם יש כל מיני דיסיקם עם מבצעים ומכירים נמוכים של דיסקים ישנים (או לא חדשים). ומצאתי עותק אחד ב-50 ש"ח, ולאחר כמה דקות מצאתי עוד עותק ב-40 ש"ח, אז לקחתי אותו! כמו שאמרתי היה לי ממש מוזר למצוא בחנות 3 עותקים שונים ב-3 מכירים שונים, אבל העדפתי לא לשאול שאלות - וקניתי
אתה יכול ללכת לנסות לראות. ד"א, ב"דיסק סנטר" שבדיזינגוף סנטר בת"א, גם JLP וגם SFIJ עולים 60 ש"ח.

ערן1987

New member
מודיעין.. באסה ../images/Emo4.gif

אולי אני אלך לדבר הזה שבת"א,אבל עדיין בא לי את ה-40 הזה.. איזה כיף לך! בכל מקרה,תתחדשי!!!

kyliefan18

New member
לאנשים שעוד לא גילו את איביי

שלום! מוכרים את האלבום הזה בסנט אחד עטוף כמו חדש. משלוח עולה בין 3 דולר ל-6 מארה"ב ובין 1.5 ל-3 פאונד מאנגליה,תלוי מי המוכר. פראיירים.

Rוית

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif

תהני מכל שניה, קחי את כל הזמן שאת צריכה בשביל שהדיסק הזה באמת יחדור לך לנשמה ויסרב לצאת

הדיסק הכי טוב בעולם

100% של נשמה ואמוציות חזקות. ווקאליות בשיאה, יצרתיות מפחידה = כישרון חזק ונדיר. דיסק רוק-אלטרנטיבי-עם נגיעות באלקטרוני תזהרי לא להתמכר!

faery crossing

New member
כשתרשמי מה דעתך עליו

אין ספק שדעתך תהיה טובה! אין על האלבום הזה! עכשיו אחותי לקחה אותו לחצי שנה לארה"ב (חילופי תלמידים) ואני מתגעגעת =( זה דיסק מדהים וחזק מאד. אין שם אף לא שיר אחד שלא יעורר בך איזהשהו רגש.. דיסק מושלם!

למעלה