קניתי את בעדינות !!!!!!!!!!!!!!!!!! בחנות יד שניה ליד קינג ג'ורג' ב26 שקל דיסק כל כך מעולה
A AVS1987 New member 16/2/07 #1 קניתי את בעדינות !!!!!!!!!!!!!!!!!! בחנות יד שניה ליד קינג ג'ורג' ב26 שקל דיסק כל כך מעולה
ל לנון2 New member 16/2/07 #3 יופי של דיסק גם מחיר טוב למרות שלקנות אותו חדש עולה 39 שקל..... תהנה אחלה דיסק....
A A t z a New member 16/2/07 #4 איזה כיף לך!!!../images/Emo80.gif תתחדש מלא מלא מלא!! וזה באמת דיסק מעולה!!! אני מצפה שתחרוש עליו בלי סוף ותקנה עכשיו השלושה האחרים
איזה כיף לך!!!../images/Emo80.gif תתחדש מלא מלא מלא!! וזה באמת דיסק מעולה!!! אני מצפה שתחרוש עליו בלי סוף ותקנה עכשיו השלושה האחרים
O Oyster Girl New member 18/2/07 #9 יאללה זמן סוכר ../images/Emo47.gif אבל .....תקנה גם את של איגי . מציעה לך לקנות קודם כל את אדום..
A AVS1987 New member 19/2/07 #10 קניתי את מסתובבים לא יצא לי לשמוע כי אני קניתי גם את עד העונג הבא וזמנים מוזרים ואני דיי חורש עליהם בהגזמה
קניתי את מסתובבים לא יצא לי לשמוע כי אני קניתי גם את עד העונג הבא וזמנים מוזרים ואני דיי חורש עליהם בהגזמה
A A t z a New member 19/2/07 #11 ../images/Emo47.gifאתה בדרך הנכונה../images/Emo3.gif!../images/Emo80.gif