קנינו חולצות

פלג מים1

New member
קנינו חולצות

זו הייתה הרכישה הראשונה שלנו ופתאום זה הפך מוחשי כ"כ
זה אשכרה תכף כאן יוווו התרגשתי. עוד מעט סבתא תצא לחופש ונלך יחד לקנות תיק וקלמר.

רחלוש29

New member
אנחנו קנינו תיק+קלמר+טרולי

אתמול הלכתי עם בתי ואמי לקניון עשינו קצת סקר מחירים מה בא עםמה ואז בתי בחרה לה תיק של ברבי סגול עם קצת עזרה לבחירה כי כל התיקים יפים ובדקנו את העגלות מה נוח אחת כבדרה אחת קלה לקחנו את הקלה אז ככה אמי קנתה לה מתנה לכיתה א תיק ברבי סגול מהמם+קלמר תואם+טרולי איזה מרגש תודה לסבתא

shiraz027

New member
האם קנית בטק וטאק

ב 249 כולל התיק או ממקום אחר קניון בת ים

רחלוש29

New member
קניתי בתיק ותיק

בקניון בת ים יכול להיות שמתכוונות לאותה חנות ב 249 ש"ח תיק+טרולי על קלמר הוספנו 39 ש"ח זה מתנה מסבתא לכיתה א הכל ביחד יצא 288 ש"ח יקר מאוד ורק בהתחלה

רחלוש29

New member
תלוי איפה

בקניון בת ים תיק+עגלה ברוב החנויות קלמר נפרד רק אופיס דיפו עגלה בנפרד קלמר בנפרד עשיתי שם בדיקה במוצ"ש

shiraz027

New member
יכול להיות לא בדקתי

אבל אני רוצה ללכת לקליבר לראות

רחלוש29

New member
אם את קונה

בביג שופ זה תיק+עגלה לבחירה בטויס אר אס תיק + עגלה של אותה חברה תיק ותיק מחזיקים רק קל גב + עגלה אופיס דיפו תיק נפרד עגלה נפרד קלמר נפרד עם יש לך ישראכרט יש 50% הנחה הכל כוכב 8 ש"ח רק באופיס דיפו קלמר נפרד בל מקום המחירים הם 50-60 עגלה עם היא בנפרד ותיק 230 ומעלה

רחלוש29

New member
תיקון על אופיס דיפו

ללקוחות ישראכרט בקניה של 150 ש"ח עד 50% הנחה תמורת כוכבים כל כוכב שווה 8 ש"ח המבצע בתוקף עד 31/8

אצלנו

סבא וסבתא קנו לו תיק וקלמר, על זה הם קיבלו 15% לקחת כל מיני דברים למלא את הקלמר. את השאר (מה שהיה ברשימה) אנחנו השלמנו. רשימת ספרים עדיין בבדיקת מחירים. חולצות אני אקנה השבוע, יש אצלנו ב-6 ש"ח לחולצה כולל הדפסה. חלק מהספרים, מחברות, קלסרים וכו' נקנים במרוכז ע"י המורה.

רחלוש29

New member
יפה לכם

אז אם לא זו חטטנות בכמה הסתכם לכם הכל? מה זה מחברות קלסרים מבה"ס ספרים עלייך כמה צריך לשלם לבה"ס על השתתפות? אני צריכה לקבל עוד שבועיים הזמנה מבה"ס רוצה לדעת בערך כמה השתתפות

ממש לא חטטנות

לא הסתכם לנו בהרבה. להורים שלי התיק והקלמר עלו 234 ש"ח. על זה הם קיבלו 15% כלומר 35 ש"ח וקנו: סרגל, עפרונות, גירים וכו. אני השלמתי מעט דברים שהיו חסרים וזה הסתכם בכמה עשרות שקלים. רשימת ספרים שבדקנו עד כה, מסתכם בערך ב-330 ש"ח. המורה עושה קניה מרוכזת של המחברות, קלסרים והניילונים השקופים, לא יודעת כמה זה יצא אבל לא נראה לי שהרבה מידי, כי מן הסתם היא קונה מחברות פשוטות ולא ממותגות. אני משערת שאני אקנה בערך 8 חולצות וזה יצא לי: בערך 48 ש"ח. נראה לי שמי שקונה את הכל, כולל תיק וספרים, צריך לשריין בערך 1000 ש"ח.

רחלוש29

New member
עדיף קל גב

הוא יכול להפוך ל2 תיקים 1 קטן 1 גדול ובתיק ותיק יש עליו אחריות לשנה

ואנחנו סיימנו את הקניות

מקווה שזה סופי החלפנו לו תיק לטרולי של לי קופר התיק הרבה יותר מרווח ונוח ישאר עם אותו הקלמר קניתי את הספרים והחוברות שבוע שעבר היום הייתי בשוק וקניתי את כל המחברות וכלי הכתיבה מחיר מעולה מחברות מעוצבות במחיר 10 ב 10 בדיוק התקשרה חברה להזמין אותי ליריד לקראת תחילת השנה מהעבודה של בעלה והיא מספרת לי על מחירים בסוף ביקשה שאקנה גם להם ....

רחלוש29

New member
אשמח לדעת באיזה שוק

המחירים כל כך שווים שם השוק ועיר בבקשה

הייתי היום בשוק ראשון

אבל לדעתי הדוכנים זהים בשוק רמלה לוד שוק ראשון מחר בא.ת חדש ראש העין וכו'

למעלה