קניית WACOM / AIPTEK TABLET

omern25

New member
קניית WACOM / AIPTEK TABLET

בעקבות כאבים חוזרים בפרק כף היד משימוש בעכבר רגיל בתוכנות הגראפיות (במיוחד ציור ופיסול דיגיטאלי שדורש מאמץ גדול על האצבעות) החלטתי לקנות TABLET אם למישהו יש המלצות מנסיון אישי לגבי איפה לקנות ואיזה סוג כמו להזמין מחו"ל או מחנות פה (WACOM intuos A4 4000 שקל!) או אולי אפילו יד שניה אם A5 יכול לספק מבחינת גודל עבודה ראיתי פה אנשים עם AIPTEK וקראתי את המאמר פעמוד פתיחה של הפורום אז מישהו יכול להמליץ עליו? האם זה מוריד מהעומס על כף היד??? זה לשימוש ביתי תודה

leshemAmit

New member
לרוב הדברים יותר נוח טאבלט.

אז אתה עושה צעד נכון. במיוחד במה שנוגע לצביעה במחשב, אין מה להשוות לעכבר בנוחות, מהירות והתוצאות. לי היה ויש רק אחד של acecad מודל acecat flair usb, מאוד זול יחסית. לפעמים נכנס לו משהו לראש והוא משתגע מעט. לא משהו שניהור של העט לא מסדר. בעיקרון אני מאוד מרוצה גם בלי להתחשב במחיר הנמוך שלו.

lordnoodle

New member
אני מציע....

לוח של aiptek 12000U אני כנראה הולך לקנות אותו בקרוב - הוא נראה טוב ויש עליו תגובות בסדר אז אני חושב לקנות אותו אני מציע לך גם. ולמישהו שיש את הטבלאט הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב או לא ולתת ביקורת ... אני אשמח..

omern25

New member
תכנס לCGTALK.COM

תעשה חיפוש ראשי על האייפטק - התגובות שם לא משהו

nirc2

New member
מנסיון אישי...

עבדתי 3 שנים עם ווקאום A4 והיה ממש נוח, בכלל לא השתמשתי בעכבר בשנים האלה... בבית יש לי אחד קטן פחות מA5, הוא נוח לציור, אבל אני לא מסוגל להשתמש בו בתור עכבר לעבודה השותפת על המחשב

למעלה