קניית תנור יד 2

nariko

New member
קניית תנור יד 2

אהלן לכולם

בעקבות השאלה למטה על הובלת מקרר, יש לי שאלות דומות לגבי תנור יד 2:
1. ראיתי שההבדלים במחירים הם די גבוהים - תנור יד שניה אפשר להשיג ב150 ש"ח, בעוד שחדש עולה מעל 1000 בזאפ

יש סיבה להפרש כה גדול במחיר?
2. למה כדאי לשים לב כשקונים תנור יד 2? איך יודעים אם הוא מקצר, אם הכל תקין? מה עושים, מדליקים אצל המוכר בדירה ובודקים כל דבר?
3. האם יש בעיה להוביל את התנור בשכיבה?
4. איך אפשר להזמין הובלה קטנה, רק בשביל התנור? וכמה זה עולה בד"כ?

תודה מראש

תנור או תנור + כיריים?

הבעיה הגדולה של השני זו העובדה שיש לך טיפול בגז - ז"א, שאם יש בעיה זה לא רק שישרף לך האוכל, אלא שיש סכנת חיים ממשית, שים
לזה.

הסיבה דיי זהה במרבית התחומים

על מנת שיהיה משתלם לקונה לרכוש יד שנייה ולדאוג להובלה בעצמו, המחיר צריך להיות זול בהרבה ממוצר חדש - אם ההפרש יהיה יחסית קטן, יהיה עדיף כבר לקנות חדש עם אחריות והובלה על חשבון החנות.

תנור סטנדרטי אפשר להוביל במרבית הרכבים הפרטיים, רק נדרש סיוע של שני בחורים חסונים ורצוי גם עגלת סבלים, שאפשר למצוא ממי להשאיל.

לגבי בדיקת התנור: אפשר לבקש לבדוק אצל המוכר, את יכולה להביא איתך בלילה מוכנה של עוגה בכמות קטנה ולבצע ניסוי באפייה.

B L I M P

New member
אם יש כיריים חשוב לוודא שאת החיבור לגז

יעשה נציג חברת הגז. גז זה סכנת חיים ולא הייתי ממליצה לחסוך על ביקור טכנאי בתחום הזה.

לגבי התנור עצמו- 150שח נשמע לי כמו תנור משנת תרפפו. יכול להיות שהוא עובד ויכול להיות שהוא יתקלקל מהר. אני מניחה שגם מבחינת חום מקסימלי ואפשרויות הפעלה הוא יהיה פחות מתקדם. הייתי גם בודקת מבחינת הלכלוך.. תנור שמתלכלך ולא מנקים הרבה זמן קשה יחסית לנקות.

אם את לא אופה המון הייתי שוקלת אפשרות לקנות כיריים גז בנפרד וטוסר אובן בנפרד. גם יהיה זול יותר לקנות חדש, גם יהיה יותר נוח להוביל אם תצטרכי לעבור דירה וגם יותר חסכני במקום.

nariko

New member
קצת בדיליי, אבל המון תודה!

עברנו דירה והיינו בלי אינטרנט כמה שבועות ועם המון בלגן, אז עמכם הסליחה על הדיליי

תודה רבה, החלטנו בסוף ללכת על ההצעה של BLIMP ולקנות כיריים גז וטוסטר אובן

למעלה