קניית שוקולד

יש יש ויש!!!!

אחרי חיפושים רבים מצאתי את המקום..... אורנת עינוגי שוקולד (חפש בגוגל) הם ממוקמים באזור השרון ויש להם שוקולדים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ... נות קטנה ומטריפה.......

bakery

New member
יש כאן חברים שזאת פרנסתם...

והם מייצרים פארלינים מצויינים וטובים מאורנת, מציע לפנות אליהם.

califia

New member
קיבלתי פעם קופסאת שי של אורנת והם היו מאכזבים

אלא אם הוא אוחסן שלא כראוי, הם היו עם טעם לואי מוזר, ולא מוגדרים בטעם באופן כללי. לא הצלחתי אפילו לזהות ממה כל אחד עשוי. הקופסא היתה מכוערת להחריד בנוסף. כבר אין שום דבר בשוק השי ששוה משהו? מקס ברנר מחליאים. אני מדברת על מחירי הביניים, לא על על הפרימיום, במושגים של הארץ. אם יש לכם המלצות, שאני אדע לרמוז לאנשים מה לתת ללקוחות בפעם הבאה.

N i r T

New member
אני מכיר את הפרלינים שלהם כבר 18 שנים...

גם לפני 18 שנים וגם היום -הם מייצרים פרלינים תעשייתיים למשעי. בלי שאר רוח. ולגבי "חולת השוקולד המקורית" - תסלחי לי - כמה מטומטמים את חושבת שאנחנו?

???

יקירתי, אני הכרתי את החנות לא מזמן וממש התפעלתי וכחולת שוקולד מה שמשך אותי זה הטריות, הבנתי שמעולם לא אכלתי שוקולד טרי. ולגבי שאלתך- בסה"כ המלצתי על מקום טוב, מה לא בסדר?

lmtc

New member
ארנת עינוגי שוקולד

אני חולקת על דעתך. יש להם מרכז מבקרים, ביקרתי שם לפני כחצי שנה, השוקולד שלהם הוא בעבודת יד ובכלל לא תעשייתי הפרלינים הממולאים שלהם מעולים!!! אחת שמבינה

N i r T

New member
ועדיין חושבים פה שאנחנו ../images/Emo163.gif

שתי תגובות בלשון דומה משתי משתמשות שנרשמו ביומיים האחרונים לתפוז. נו באמת! רוב המשתתפים בפורום הזה מבינים בשוקולד ולא אוהבים שמעליבים את האינטיליגנציה שלהם. גם לי יש בבית מרכז מבקרים וכל השוקולדים שלי בעבודת יד....

1954טל

New member
נימוס אלמנטרי לא הזיק לאף אחד

אם תעבור על דף שלם של הודעות ,שרשורים ותגובות בפורום אולי תגלה מה שנראה לעיני כל , אתה נוהג ביהירות מופגנת, עולב בחברים לפורום כאילו היה הפורום הפרטי שלך, כל מי שנמצא פה מתעניין בשוקולד לכל אחד מאיתנו הטעם שלו ,הפורום אמור להעשיר אותנו , גם לך יש עדיין מה ללמוד.

passioneta

New member
טל, אלו הודעות יחצנות

בשלב מסוים לומדים לזהות אותן, ואז יש סיבה להיות קצת תקיפים. אנחנו לא רוצים שהפורום יוצף ביחצנים (היתה תקופה שהיחצנים של מקס ברנר בילו פה).

CHOCOLA

New member
כפי שנאמר

רבים מברי הפורום מייצרים ומוכרים שוקולד איכותי כאלה שאני מכירה (בלי לפגוע במי שאני לא מכירה) קרדינל ושוקולד באבן גבירול יעל שוקולדה רותי שוקולדים גם לדעתי אורנת זה לא השיא

alma43

New member
שלום וערב טוב../images/Emo211.gif

אני מייחצנת רק את עצמי..... הייתי בארנת. הם מאד אדיבים וסימפטיים למיטב הרגשתי(אני מכינה פרלינים לבד רק כמה חודשים)הם קצת תעשייתיים, ולי אישית לא היה ממש מלהיב הטעם...אבל אני לא באה לא להמליץ. לא ידעתי שיש כאן יחצנים מקצועיים.... אם כן אני ממליצה על הפרלינים שלי...
..אבל אני מכינה רק חלבי... יום יפה לכולנו ומוצלח גם הערב

למעלה