קניית שולחן

yuli26

New member
קניית שולחן ../images/Emo221.gif

שלום לחברי הפורום המתחדש, אני יודעת שמקובל לפרסם מודעות קונים/מוכרים בלוחות, אבל הלוח של הפורום מאד לא עדכני ונראה לא פעיל, לכן אני פונה אליכם באופן חריג בבקשת עזרה
אני מעוניינת לקנות שולחן 7 פיט יד שניה ובינתיים מצאתי באינטרנט כמה דברים לא ממש אטרקטיביים. רצית לשאול האם יש לכן המלצות על דרכי רכישה נוספות - האם במועדונים מוכרים ציוד ישן במצב טוב? האם ישנן חנויות למכירת שולחנות יד שניה או כל פיתרון אחר
התקציב שלי דרך אגב הוא עד 2500 ש"ח עדיף פחות כדי שלמור כסף לטיפול שוטף... אשמח מאוד לתשובות רבות. לילה טוב,

9ball master

New member
מציע לך

לפנות לחנויות הביליארד השונות, יש להם לפעמים גם ציוד יש שניה. תוכלי למצוא אותם בחיפוש פשוט במנועי החיפוש השונים או דרך דפי זהב. למועדונים בארץ אין שולחנות בגודל 7 פיט כך שאופציה זאת לא רלוונטית. תנסי אולי את אתרי המכירות של יש שניה כמו www.yad2.co.il התקציב שלך מאד נמוך ואם תמצאי משהו אז הסיכוי הוא שמצב השולחן לא שווה קניה כך שאת מתכננת לזרוק כסף. עדיף שתחסכי ותקני משהו יותר נורמלי שיוכל לשרת אותך במשך שנים. מצטער על העיקוב בתשובה וברוך בואך לפורום

יש לי במקרה שולחן 7 פיט

מתקפל שאני לא נוגע בו הוא במצב מעולה עם לבד בלי שריטות הציוד הנלווה לעומת זאת דיי מסריח אז יכול להיות ששם תצטרכי להשיג לבד (כמה מקלות מאד לא מוצלחים עם ראש מתברג וקצרים באופן מחריד) יכול להיות שאני חושב על דבר שונה לחלוטין ממה שאת אני אנסה להשיג תצלום שלו או של דגם דומה לו אם תרצי לדבר המסנגר שלי הוא [email protected] והאיסיקיו 307297837

yozzi

New member
השולחן הירוק

השולחן הירוק המלצה שלי www.greentable.co.il

yuli26

New member
לסיכום הנושא... ../images/Emo42.gif

בסופו של דבר קניתי אצל השולחן הירוק, מחיר מציאה שולחן ברמה טובה מאוד ועונה על הדרישות, אבל אני חייבת לציין שהיו כמה בעיות: א. קיבלנו כדורים בשלושה גדלים שונים, מה שהצריך נסיעה חוזרת לתל אביב (מאזור עכו...) ב. היחס לא תמיד כל כך טוב למרות שיש רמה מקצועית לא רעה ג. היתה הרגשה שלא ישרים איתנו מאוד (בלי למדוד בפלס...) סה"כ אני מרוצה, אבל הם יכולים להשתפרברמת השירות.

למעלה