קניית רכב

meni1234

New member
קניית רכב

היי אני בן 17 וחצי יש לי עבודה קבועה בטוח במיליון אחוז שלא מפטרים אותי וגם אני יעבוד בה בתקופתה הצבא (עסק משפחתי) אני מרויח טוב ואחרי כל הבזבוזים בגדים בילוים וכל מיני נשארים לי בין 800 ל 1000 ש"ח הצלחתי לחסוך לבנתיים 15 אלף ברצוני לרכוש רכב רציתי לדעת מה הדרך הכי יעילה לרכוש רכב במחיר הזה וכמה ההוצאות בממוצע כולל ביטוח דלק ותקלות לנהג צעיר תודה מראש מני

הי,

במקרה ויש לך כבר רשיון אתה יכול לקנות רכב יד X בכסף שברשותך או בחלק הארי ממנו . עכשיו , ביטוח לגיל שלך יעלה לך כ 3000 ש"ח שנתי כלומר כ 500 ש"ח בחודש. חוץ מזה , דלק וטיפולים ברכב באופן שוטף יעלו לך כ 500 ש"ח בחודש מנסיון של חברים , כל מקרה צריך לחשב לגופו , במקרה ואתה נוסע בעיר נסיעה יומית לא ארוכה . מכאן ,הסיכוי שלך להחזיק רכב ולא להיכנס למינוס הוא נמוך. אפשריות אחרות(ליסינג וכדומה) לא יתנו לך יתרון כלשהו בגלל שאתה תשלם רבית בגין ההלואה כלומר , תפסיד יותר כסף . בהצלחה :)

קניית רכב

א.אתה מתגייס בקרוב האם לא מיותר לרכוש רכב כעת?! ב.המשך לחסוך גם בזמן השרות הצבאי(להזכירך בזמן השירות תוכל להשתמש בתחבורה הציבורית בחינם)ואז תוכל לרכוש רכב חדש ואו רכב שנמצא עד 3 שנים על הכביש. ג.עדיף להמתין ולרכוש רכב יחסית חדש להשקיע קצת יותר בעלות הרכב ומצד שני לחסוך בהוצאות התיקונים.

Andrei D

New member
תבדוק,

אולי כדאי לך לנסוע במונית, במקום לממן רכב פרטי. (העובדה שתתגייס - אני מניח לא יהיה לך הרבה פנאי לנסוע ברכב, גם אם היציאות שלך יהיו על בסיס שבועי....) הייתי מציע ללכת על רכב יד שנייה, שבמצב טוב. אבל רכב כזה יעלה בסדר גודל של 60000...... כמובן, אפשר לקנות משהו ב 20000 - 25000 ש"ח, אבל יהיו לך הרבה הוצאות על טיפולים ותיקונים בלתי פוסקים. בכל דרך אשר תבחר, שיהיה בהצלחה

למעלה