קניית רכב

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
פנייה לא רגילה במדור אבל בכל זאת.
מחפש רכב סוזוקי קרוס אובר/ ויטארה 2019-2021 לי ולבן שלי. אזור חיפה והקריות. לוחות יד2 בחלקם לא אמינים. מעדיף מבעל רכב פרטי יד1- שמור מאוד. מכירים כאלו שרוצים למכור? אעביר פרטים לצדיק במידה ורלוונטי. תודה.

Kiapicanto1000

Active member
פנייה לא רגילה במדור אבל בכל זאת.
מחפש רכב סוזוקי קרוס אובר/ ויטארה 2019-2021 לי ולבן שלי. אזור חיפה והקריות. לוחות יד2 בחלקם לא אמינים. מעדיף מבעל רכב פרטי יד1- שמור מאוד. מכירים כאלו שרוצים למכור? אעביר פרטים לצדיק במידה ורלוונטי. תודה.
ביד 2 אפשר להגדיר בחיפוש שאתה מחפש רכב יד 1 משנת 2019-2021 וגם את סוג הרכב. האם אתה יודע לחפש עם אפיונים ספציפיים?

1030

Member
יודע גם יודע לחפש ביד2. . רוב רובם של המודעות הן ממגרשים שרחוקים מביתי. מעט הן המודעות הפרטיות והמחירים שמבקשים הרבה מעל המחירון. חשבתי לפנות לפורום הנכבד שבמידה ומכירים מוכרי מכוניות -משפחה, חברים שכנים וכו' אשמח לפנות אליהם. אני איש פרטי שמחפש רכב לעצמי ולבני. תודה.

יודע גם יודע לחפש ביד2. . רוב רובם של המודעות הן ממגרשים שרחוקים מביתי. מעט הן המודעות הפרטיות והמחירים שמבקשים הרבה מעל המחירון. חשבתי לפנות לפורום הנכבד שבמידה ומכירים מוכרי מכוניות -משפחה, חברים שכנים וכו' אשמח לפנות אליהם. אני איש פרטי שמחפש רכב לעצמי ולבני. תודה.
אנשים דורשים כרגע מעל מחיר המחירון. זה המצב - זה לא אנומליה מקרית במודעות שבהן נתקלת. יש מחסור במכוניות חדשות, וזמני האספקה ארוכים, ומי שמוכר רכב משומש מנצל את זה שאצלו האספקה היא מיידית... לא נדיר למצוא היום בלוחות רכב בן כמה חודשים, אפילו שנה, שעולה יותר מכפי שהיבואן דורש על רכב חדש (אבל עם מועד אספקה של עוד חצי שנה).
אתה רוצה רכב מיד וביד? תצטרך לשלם יותר מהמחירון. או לקוות ליפול על מישהו שלא מחובר למציאות בשוק ומוכר לפי המחירון. גם כאלו יש.

1030

Member
הכל טוב. חוזר על בקשתי ואשמח אם אצליח למצוא רכב כלבבי..

1030

Member
שאלה. ניתן באופן עקרוני לארגן מספר אנשים לקניית רכב חדש ולהוזיל את הקנייה?? אני מעוניין באחד מרכבי סוזוקי.

שאלה. ניתן באופן עקרוני לארגן מספר אנשים לקניית רכב חדש ולהוזיל את הקנייה?? אני מעוניין באחד מרכבי סוזוקי.
שאלה טובה. במצב רגיל אני מהמר שכן, אם תצליח לאסוף מספר מספיק של אנשים (מהמר שעשרה זה כבר מספר מכובד). במצב הנוכחי? כנראה שלא, אלא אם במקרה תבחר את אחד הדגמים שאין בו מחסור.

1030

Member
למיטב ידיעתי בסוג הרכב שאני מתעניין האספקה תוך 14 ימי עסקים. מסתפק ברכב לא יוקרתי ואין לי צורך בקנאה של השכנים. לעניות דעתי גם 5 אנשים יספיקו לפרוייקט. חומר למחשבה!

moshecaspi

Active member
הכל אפשרי, אבל תצטרכו לנסח הסכם איך הנושא יתבצע. לדוגמה: מה קורה אם 2 בעלים או יותר ירצו את הרכב באותו בזמן.

moshecaspi

Active member
הכל אפשרי, אבל תצטרכו לנסח הסכם איך הנושא יתבצע. לדוגמה: מה קורה אם 2 בעלים או יותר ירצו את הרכב באותו בזמן.

1030

Member
אם אדע על מספר מתעניינים שרוצים את אותו רכב מאותו יבואן אלך לסניף ואברר אם בכלל הרכבים נמצאים במלאי והאם תהיה הוזלה משמעותית. אם מקובל על כולם ונמצאים באותו אזור העניין יכול להיות לא מסובך. הכל פתוח . ואם לא יתבצע גם טוב. אקנה לבד במידה ולא אמצא רכב יד 2.

1030

Member
כוכבית מצויה - אכן זו הכוונה. 5 אנשים (אולי יותר) מתאחדים ויאללה קונים. מי מצטרף. אני מאזור הקריות.

למעלה